Samsung Galaxy SIII Bataryalı Kılıf !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII Bataryalı Kılıf !
arkadaşlar bununla ilgili s2'm varken daha önce bir konu açmıştım hatta kılıfı tam alacaktım son anda telefonu satmayı düşündüğüm için vazgeçmiştim her neyse şimdi s3 için düşünüyorum ve piyasada bir sürü abuk subuk Çin malı kılıflar var ben hiçbirisine güvenemediğim için POWERBANK almayı düşünüyorum sonuçta markası var diğerlerinin markasıda yok :evet:

gittigidiyor'dan baktım 85 TL bedava kargo ile satılıyor daha ucuza nereden bulabilirim acaba ?

daha fazla mAh değerine sahip kaliteli bataryalar varsa onlarıda önerebilirsiniz arkadaşlar :evet: yarın 17:00'da okuldan çıkınca direkt bankamatiğe koşup parayı yatırıp telefonum üzerinden işlemi yapıp Cumartesi Günü kılıfın elimde olmasını planlıyorum :evet:

[video=youtube;5f3MatLrMEQ]http://www.youtube.com/watch?v=5f3MatLrMEQ[/video]

bu arada beyazını almayı düşünüyorum siyahı bir acayip duruyor sanki :evet:

şimdiden yorumlarınız için :tşk:

Black

Black

Üye
buna bak derim içinde her şeyi var 30 tl hem güvenilir site

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bu arada arkadaşlar deneyeniniz varsa merak ettiğim için soruyorum usb'den data aktarımı yapmaya çalıştığımızda sıkıntı oluyormu kılıfı çıkartmamız gerekiyormu yani ? :)

Black

Black

Üye
bide buna bak derim gitti gidiyordan alma burdan al derim.hem bu 3300 mAh

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
buna bak derim içinde her şeyi var 30 tl hem güvenilir site

:tşk: kardeşim,ama benim bahsettiğim kılıf POWERBANK,diğer markaları almak istemiyorum :evet:

Black

Black

Üye
özür dilerim en son paylaştığım bataryalı kılıf 3300 mah

badmus

badmus

Üye

burdaki fırsat ürününe bak ben siparişi verdim yarin yada obu gun elimde.bu arada 3200 maH

- - - Eklendi - - -

http://www.batarya.web.tr/urun/samsung-galaxy-iii-s3-batarya-kilif_195.aspx?CatId=130

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

burdaki fırsat ürününe bak ben siparişi verdim yarin yada obu gun elimde.bu arada 3200 maH

- - - Eklendi - - -

hemen hemen aynı fiyat 84,75 TL,keşke POWERBANK alsaymışsın gerçi seninki 3200 mAh

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

piyon13

Üye
Galaxy S3 Aksesuarları ve Kılıflarını arıyorsanız girmenizi tavsiye ederim hem diğer sitelere göre daha ucuz hemde kargo ücreti bedava.

karayel90

karayel90

Üye
Telefonu kaba ve hantal gösterir o kaplar tabi senin seçimin bide voltaj değerleri nasıl uyumlu mu ona bak istersen daha sonra ana kart şarj soket yerinde de bazı problemler yaratabiliyor dikkatinize !!

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Aksesuarları ve Kılıflarını arıyorsanız girmenizi tavsiye ederim hem diğer sitelere göre daha ucuz hemde kargo ücreti bedava.

bu mu ucuz ?

- - - Eklendi - - -

Telefonu kaba ve hantal gösterir o kaplar tabi senin seçimin bide voltaj değerleri nasıl uyumlu mu ona bak istersen daha sonra ana kart şarj soket yerinde de bazı problemler yaratabiliyor dikkatinize !!

o yüzden POWERBANK'ı tercih ediyorum zaten ama yinede sorayım bu oranlar normal mi ?

2200 mah capacity
Output Voltage 5V
Output Current 500mA
Weight 81.5g
Charging Time 5h
Dimension 147x73x15.5mm

- - - Eklendi - - -

bide bunlar çabuk bozuluyor diyorlar neden çabuk bozuluyor ?

- - - Eklendi - - -

Şarj Cihazının Çıkış Değerleri 5V 1.0mA,mA nın düşük olması problem çıkarır mı ?

karayel90

karayel90

Üye
Sadece batarya yavaş şarj olur o kadar cabuk bozulmasının nedeni kaliteli pil malzemesi kullanmadıkları içindir sanırsam

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bu bataryalı kılıfların belli bi kullanım ömrü var 500 kullanımlık filan oluyolar genelde aklında bulunsun :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Bence gereksiz. Yedek bataryanız var sonuçta 85 lira ona verceğine gene batarya al cebinde taşı mantıklı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...