Uygulama Android 2.3.4 ve 4.0 farkı

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Android 2.3.4 ve 4.0 farkı
Arkadaşlar symbian telefon almayı düşünürken forumda birden atrix karşıma çıktı ve biraz düşündüm onu almaya karar verdim.android 2.3.4 varmış ve 4.0 almayacak diyorlar.almazsa neler kaybederim yazar mısınız?sürümler konusunda hiçbir bilgim yok.kısacası hiç android kullanmadım.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Örneğin yüz tanıma kilidini kullanmak için program kullanmak zorunda kalırsınız.
Bazı uygulamalar sadece Android 4.0 ve üzeri sürümlerde çalışıyor. Bu yönden zora girebilirsiniz.
Tabi varsa Custom Rom yüklersiniz cihaza, 4.0 sürümü ile ilgili sorununuz kalmaz.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Yani 4.0 sürümü gelmezse yine de ona benzer bir rom yükleyebilir miyim?

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Evet

droidçi

droidçi

Üye
4.0 sürümü sızdırılmış diyorladı atrix için

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirme için teşekkürler :)

-Emre

-Emre

Üye
Atrixin rom destegi cok az ayrca sorunlu oldugu idda edlyor googleda atrix refurbished diye arastr gorursun.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ne gibi sorunlar?anlayamadım tam

enterneoll

enterneoll

Üye
atrix kaç para 700 tl filen galba onun yerine galaxy w veya xperia neo v alabilirsin :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşım atrix gerçekten güzel telefon onun için cynogenmod tarafından android 4.0.4 çalışması görmüştüm ben galaxy w kullanıyorum açıkçası telefon bana yetişemiyor stock romu zaten ölü cm 9 ile dirildi bence kesin atrixi al kaçmaz bi telefon çift çekirdek büyük ekran 16 gb hafızası var alıcaksan galaxy w felan değil atrix al söyledğim gibi kıyaslanıcak gibi değil atrix baya önde

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Tam atrix i almaya karar vermişken emre641996 arkadaşımızın dediği aklıma takıldı ya.ama ben yine de atrix almak istiyorum :)

droidçi

droidçi

Üye
Tam atrix i almaya karar vermişken emre641996 arkadaşımızın dediği aklıma takıldı ya.ama ben yine de atrix almak istiyorum :)

hbde 700 lira civarı satılıyor şuan aksesuarla birlikte webtop vs

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bende android 4.2 varda noluyo yüzümü tanıtıyom sanki :D boş boş duruyo :D :D :ehe

shinnizle

shinnizle

Üye
Atrix tavsiye etmem dostum.alternatif olarak o fiyata wonder daha iyi bir seçim.ya da biraz beklersen galaxy s3 mini çıkacak muhtemelen fiyatı 700-800 arası olur...atrix in sadece adı çok atraksiyonlu :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ya çok kararsız kaldım.tam aradığım telefon bu diyorum,bi bakıyorum çat olumsuz bir yorum geliyor karşıma.neden önermiyorsunuz?sebep söyleyerek böyle bir yorumda bulunursanız bizim de canımız sıkılmaz:(

- - - Eklendi - - -

Hepsiburada ve goldda 680 lira.eğer daha sonra da ikisi eşit olursa golddan alırım.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Ya çok kararsız kaldım.tam aradığım telefon bu diyorum,bi bakıyorum çat olumsuz bir yorum geliyor karşıma.neden önermiyorsunuz?sebep söyleyerek böyle bir yorumda bulunursanız bizim de canımız sıkılmaz:(

- - - Eklendi - - -

Hepsiburada ve goldda 680 lira.eğer daha sonra da ikisi eşit olursa golddan alırım.

Hocam bu telefonun kullanan arkadaşlardan al yorumu kullanmayanların lafına bakma , ben senin yerinde olsam alırım wonder neo v halt etmiş bunun yanında , ayrıca mini s3 1200tl gibi fiyatı bekleniyor çok zor 700 800 e

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu telefonun kullanan arkadaşlardan al yorumu kullanmayanların lafına bakma , ben senin yerinde olsam alırım wonder neo v halt etmiş bunun yanında , ayrıca mini s3 1200tl gibi fiyatı bekleniyor çok zor 700 800 e

sende var mı?doğru söylüyorsun kardeşim.alcam ama bi çekiliş var onu bekliyorum,ondan bi sonuç gelmezse artık almak istiyorum.

shinnizle

shinnizle

Üye
Ben kullandım atrix.sonra wonder a geçtim ve şu anda galaxy s3 kullanıyorum.iki cihazı kullanmış biri olarak kesinlikle wonder daha iyi bir cihaz.şarj konusuna değinmek istemiyorum bile.wonder şarj olarak atrix ten daha iyi.işlemciye gelirsek wonder yine daha iyi 1.4 ghz işlemci var.atrix hiçbir zaman ics almayacak(4.0) wonder da hala 2.3.6 sürüm gingerbread kullanıyor. Ama önemli değil.doğru rom ve kernel kombinasyonuyla wonder gerçekten harikalar yaratabilen bir cihaz.atrix i sadece 3 ay kullanabildim ama wonder ı 1 sene kullandım.atrix i 300 liraya zar zor satabildim.gayet te temiz kullanmıştım,tr de piyasası yok cihazın.wonderı istanbul bilişimden 780 liraya aldım ve 1 sene kullandıktan sonra 480 e sattım.şimdi s3 kullanıyorum ve çok memnunum.ben kendi tecrübemi yazdım tercih senin...ama bende aynen senin gibi düşünerek almıştım atrix i...evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef

Takipçi Satın Al

Üst Alt