Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biricik iki tane ablacanım var biri pelin_ diğer vapur dumanı (esra ablam) bi zamanlar aynı şehrin havasını soluduk ama bi karşılaşamadık koyu sohbetine nail olmak isterdim sağlam karakterli iyi niyetli sevecen ablam benim
Pınarla yediği içtiği ayrı gitmeyen aktifliğiyle sayılı bayanlardan pınar kadar tersi yok daha ılımlı biri (pınar duymasın ) şuan yürüyorum aklıma geldikçe yazarım
DiaBLoS
Moderator
Bende söyleyeyim mi esra abla .
MasteLaa
Üye
Tatlı bir ablam İyi birisi ve Gangnam Style ile aslında rekorları o kırdı
Pınarla yediği içtiği ayrı gitmeyen aktifliğiyle sayılı bayanlardan pınar kadar tersi yok daha ılımlı biri (pınar duymasın ) şuan yürüyorum aklıma geldikçe yazarım
neden hem yürüyüp hem yazamıyomusun??2 işi aynı anda yapamayanlardanmısın?
Ohooo ben varya yürürken sakız çiğneyip,telefonda sohbet edebilir ve diğer telefondan da sms atabiliyorum
abi esra ablayla pınar abla gangnam style dansı yaptılar onuda gereksizlerde paylaştılar çok geçmedi fenomen oldular hatta arada yengeç dansı yapıyordu birisi falan
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
Valla onu yaparken neyin kafasını yaşıyoduk bilmiyorum da konuyu dağıtmayalımmm
abi esra ablayla pınar abla gangnam style dansı yaptılar onuda gereksizlerde paylaştılar çok geçmedi fenomen oldular hatta arada yengeç dansı yapıyordu birisi falan