emre9080
Üye
eyw çok teşekkürler

Teşekkürler kardeşim.![]()

Merhaba arkadaşlar öncelikle yazılımı sunan arkadaşa teşekkürlerimi iletirim. Sistem gayet hızlı ve güzel çalışıyor. biraz inceledim test ettim ufak tefek hataları dışında hiç bir sorun yok. İlk önce güzel yönlerini bahsetmek istiyorum.
1- Sistem SMS güncellemesi ile birleşince müthiş bir sms gönderimine sahip oldu.
2- Mesaj baloncukları sistemi kasmadan görsel efekti ile sizi tatmin ediyor.
3- Dahili hafıza orjinal yazılımda 300 MB iken bu yazılımda 400 MB bu artış akışı hızlandırıyor ve takılmaları ortadan kaldırıyor.
4- RAM miktarını program olmadan ölçemediğimiz için artış miktarını göslemlyemedim ancak oyun performanslarında bu artış kendini belli ediyor.
Yazılımın güzel yönleri saymakla bitmez o yüzden deneyip görmenizi isterim
Gelelim eksik yanlarına
1- Korunan dosyalar gönderilebilir olarak ayarlanmış ancak yazılım bunu onaylamıyor. Yani gönderilemiyor. (sis jar vb. )
2- Symbianın genel sorunu olan ekran kararma sorunu bu yazılımda da devam etmekte nokia zaten bu sorunu kabullendi.
3- RM-718 olan diğer c6-01 de 2 telefon da RM-718 olmasına rağmen diğer telefonda WİFİ sorunu verdi bu sorun eski sistem yedeklemesinden kaynaklanıyor. Yazılım orjinal yazılımın ayarları ile bazı kullanıcılarda çalışmıyor.
Bunlar dışında hiç bir olumsuz yön yok dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yazılımlarınızın devamını bekler başarılar dilerim...![]()
Merhaba arkadaşlar öncelikle yazılımı sunan arkadaşa teşekkürlerimi iletirim. Sistem gayet hızlı ve güzel çalışıyor. biraz inceledim test ettim ufak tefek hataları dışında hiç bir sorun yok. İlk önce güzel yönlerini bahsetmek istiyorum.
1- Sistem SMS güncellemesi ile birleşince müthiş bir sms gönderimine sahip oldu.
2- Mesaj baloncukları sistemi kasmadan görsel efekti ile sizi tatmin ediyor.
3- Dahili hafıza orjinal yazılımda 300 MB iken bu yazılımda 400 MB bu artış akışı hızlandırıyor ve takılmaları ortadan kaldırıyor.
4- RAM miktarını program olmadan ölçemediğimiz için artış miktarını göslemlyemedim ancak oyun performanslarında bu artış kendini belli ediyor.
Yazılımın güzel yönleri saymakla bitmez o yüzden deneyip görmenizi isterim
Gelelim eksik yanlarına
1- Korunan dosyalar gönderilebilir olarak ayarlanmış ancak yazılım bunu onaylamıyor. Yani gönderilemiyor. (sis jar vb. )
2- Symbianın genel sorunu olan ekran kararma sorunu bu yazılımda da devam etmekte nokia zaten bu sorunu kabullendi.
3- RM-718 olan diğer c6-01 de 2 telefon da RM-718 olmasına rağmen diğer telefonda WİFİ sorunu verdi bu sorun eski sistem yedeklemesinden kaynaklanıyor. Yazılım orjinal yazılımın ayarları ile bazı kullanıcılarda çalışmıyor.
Bunlar dışında hiç bir olumsuz yön yok dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yazılımlarınızın devamını bekler başarılar dilerim...
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar düzelttim ama yinede özür dileyeyim batarya ile ilgili herhangi bir sorun yoktur. bilgi yanlışlığı olmasın.

tamam.
- - - Eklendi - - -
bu sms güncellemesinde ne var ben bi farklılık göremedim.
ÇokMert
![]()
dostum bu mağaza sms güncelleme falan onları wifi ile mi yoksa normal internet olarak mi kuralım.
ya mert nedir bu sms güncelleme.d ben bi farklılık göremedim.

Bilmiyorum vallaha kardeşim yapıcam güncellemeyi şimdi ayrıntılı bakalım incelerim farklılıklara bakarım.![]()

manisalı kardeşim eline sağlık çok güzel bir yazılım olmuş sana bişey sorcam genelde c6 01 karşılaştırmalarımda bakıyorum arkaaşların telinin ekranı biraz daha canlı benm soluk kalıyoo parlaklık ful açık neden öyle çözemedim varmı yapabilecegim bişey topragım..
mert Senin yaş kaç.
ya bu eposta widggetini düzeltirmisn çok garip olmuş bide belco2 nin widgetlerinden eklermisn
Güzel görünüyor bunuda dneyelimtest edince sonucu bildiririm
- - - Eklendi - - -
Son derece stabil ve hoş görünümlü bir cwf test ettim harikasın emre tşk![]()