Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
göz yanıltan resimler
Sponsorlu Bağlantılar
ssdil1834
Üye
Konu Sahibi
göz yanıltan resimler
emeğe saygı lütfen
keremerson
Üye
o resimde ben 5 tane buldum
ama hepside mükemmel ve acayip orjinal olmuş resimler yaa çok seviorum böle resimleri
sonbela
Üye
ben bişii annamadım bu resimler beni şaşırtmadı
odio
Üye
resimler çok güzel ve ben 10 yüz buldum . demekki çok iyi gözlemciyim
ya bu resmin büyüğü wardı bu küçük.. eğer büyüğünü bilen warsa buraya koysunda bide ondan bakalım.. belki büyükce bakınca bulurum
mservank
Üye
8 tane buldum
c3r3n
Üye
bayılıyorum böyle resimlere ellerinize sağlık.ayrıca bende 10 tane bulabildim
omayra
Üye
Güzel resimler, çok akıllıca hazırlanmışlar. Takdire şayan
ukalgs
Üye
güzel olmuş
35cilgin
Üye
10 yüz buldum
berfu_91
Üye
9 bulabildim..
sefarad
Üye
ben gercekten 11 tane buldum sayıyorum ormanlık alanda 5 tane var yaprak ve agaclardan olan vede selale boyuncada olan 6 tane var gızlı 11. yuz ormanlık alandakı en arkadakı yuz dıkkatlıce bakınca gozukuyo 1 dk mı aldı valla ama cok kalıte resımler ama kım nerden bulmussa helal olsun
--------------- Ekleme ---------------
valla 12.cıyıde buldum hahahahahhahahahahahhuhuahahah selalenın en bası hatta yuzde ıkı tane tas ust uste dıkkatlı bakınca goruleyooooooooohuhahuha
ben gercekten 11 tane buldum sayıyorum ormanlık alanda 5 tane var yaprak ve agaclardan olan vede selale boyuncada olan 6 tane var gızlı 11. yuz ormanlık alandakı en arkadakı yuz dıkkatlıce bakınca gozukuyo 1 dk mı aldı valla ama cok kalıte resımler ama kım nerden bulmussa helal olsun
--------------- Ekleme ---------------
valla 12.cıyıde buldum hahahahahhahahahahahhuhuahahah selalenın en bası hatta yuzde ıkı tane tas ust uste dıkkatlı bakınca goruleyooooooooohuhahuha