m.h aradim galaxy w jb alacak dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
m.h aradim galaxy w jb alacak dedi
az once musteri hizmetlerini aradim ace2 jb guncellemesi alacakmi diye sordum aldigim cevabi aynen yaziyorum:
"galaxy s3 ve note modellerimize jb guncellemesi yapilmistir bunun disinda ace 2 wonder s2 ace plus modellerimizde guncelleme alacaktir ace 2 jb son rutuslar yapilmakta tamamlandiginda kisa bi sure icerisinde guncelleme yayinlanacaktir."
guncelleme olmiycak diye almamistim wonder insallah yanlis bilgi verilmemistir sizin icinde iyi olur :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Yanlış bilgi bence.

kilicaslan17

Üye
Bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım.Ace plus bir kere jb kaldıracak donanıma sahip değil.Ve Wonder,Ace 2 modeli için Gingerbreand dan ilerisi olmayacağı çok önceden açıklanmıştı.S2 den haberim yok.Ayrıca Jb gelmese bile,3. şahıslar tarafından Wonder a uyarlanıyor.Şu anda alpha sürümünde JB romu.İcs romu beta3 sürümünde.Ben ics romunu şu anda kullanıyorum.Oldukçada stabil.

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
ace 2 ye gelecek jb wonder dedi ama tekrar sormadim ama ace 2 ye kesin gelecek t9 da hatalar oldugunu soyledim jb ile giderilecek testleri yapiliyor dedi

shinnizle

shinnizle

Üye
Wonder a gelme ihtimali yok.bu samsung tarafından uzun zaman önce açıklandı.belki ics yi kastetmiş olabilir :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
İcsde olur raziyiz yani :D
4.0 veya 4.1 gelsin butun kufurlerimi geri alir dua etmeye baslarim samsunga :D

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
shinnizle

shinnizle

Üye
Eski telefonum wonder dı custom romları tavsiye ederim gayet stabil ics romlar vardı ama tabii 5 aydır farklı bir telefon kullanıyorum.mutlaka jelly bean de portlanmıştır wonder a.

kilicaslan17

Üye
Eski telefonum wonder dı custom romları tavsiye ederim gayet stabil ics romlar vardı ama tabii 5 aydır farklı bir telefon kullanıyorum.mutlaka jelly bean de portlanmıştır wonder a.

aplha 1 sürümünde henüz.stabil sürüm çok süreceğe benziyor

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
onları yaparken telefonları kilitlenenler vs. olmuş ben korkuyorum yapmaya :ağlarım:

shinnizle

shinnizle

Üye
Korkacak birşey yok.yazılımla ilgili sorunların hepsi çözülebilmekte artık

scaner123

Üye
Yarin arayim bnde soracam zaten gecen ay sikayet etmistim bn samsung u ics guncellemesi hakkinda 1 hafta once donus saglandi yurt disinda uygulangi tr icin calismalar oldugunu vs vs biseler soylemislerdi. bir umit olabilir diyorum ben :-)

ozan_6533

ozan_6533

Üye
arkadaşlar daha sonra arayan var mı son durum nedir

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya arkdaşlar samsung a ihtiyacımız yok biz cm ile yolumuza bakıyoruz hemde cynogenmod romlar samsungun vericeği romdan kat kat hızlı :scooter: bu arada jb android 4.1.1 alpha aşamasında çünkü 3x kerneli şu an yok arco tarafından geliştirilmek te çok az kaldı 3x kerneli yapılınca jb gelişmeye devam etcek ics yede son rutuşlar yapılcak yapılıyor ve gayet hızlı stock romdan %50 daha hızlı benim görüşüm hatta baya hızlı şu an küçük takılmalar hariç ios gibi çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt