ergunx
Üye
m.h aradim galaxy w jb alacak dedi
az once musteri hizmetlerini aradim ace2 jb guncellemesi alacakmi diye sordum aldigim cevabi aynen yaziyorum:
"galaxy s3 ve note modellerimize jb guncellemesi yapilmistir bunun disinda ace 2 wonder s2 ace plus modellerimizde guncelleme alacaktir ace 2 jb son rutuslar yapilmakta tamamlandiginda kisa bi sure icerisinde guncelleme yayinlanacaktir."
guncelleme olmiycak diye almamistim wonder insallah yanlis bilgi verilmemistir sizin icinde iyi olur
"galaxy s3 ve note modellerimize jb guncellemesi yapilmistir bunun disinda ace 2 wonder s2 ace plus modellerimizde guncelleme alacaktir ace 2 jb son rutuslar yapilmakta tamamlandiginda kisa bi sure icerisinde guncelleme yayinlanacaktir."
guncelleme olmiycak diye almamistim wonder insallah yanlis bilgi verilmemistir sizin icinde iyi olur

bu arada jb android 4.1.1 alpha aşamasında çünkü 3x kerneli şu an yok arco tarafından geliştirilmek te çok az kaldı 3x kerneli yapılınca jb gelişmeye devam etcek ics yede son rutuşlar yapılcak yapılıyor ve gayet hızlı stock romdan %50 daha hızlı benim görüşüm hatta baya hızlı şu an küçük takılmalar hariç ios gibi çalışıyor