Samsung Galaxy Note II

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note II
Herkese selamlar . Note 2 almayı düşünüyorum sizce eksik bi yanı var mı . Özellikle kamera olarak nasıldır . Bi de flash desteği var mı biçok yerde yok yazıyo . Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
herşeyi var :ehe

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
flash da giriyor mu bu herşeye :)

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
ponduss kardeşim hazır burdayken bişey sormak istiyorum bilgin varsa . Ben bu note II yi ıraktan getirticem . Telefon gelip kaydettirdikten sonra güncelleme tr dil vs. gibi konularda sorun yaşarmıyım ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ponduss kardeşim hazır burdayken bişey sormak istiyorum bilgin varsa . Ben bu note II yi ıraktan getirticem . Telefon gelip kaydettirdikten sonra güncelleme tr dil vs. gibi konularda sorun yaşarmıyım ?

ROM atarsın sorun yok :D
rahat ol orijinal olduktan sonra gerisi kolay

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
hayat boyu nokia kullandığım için androidte acemiyim :D rom atarsak garantiden olurmuyuz :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayat boyu nokia kullandığım için androidte acemiyim :D rom atarsak garantiden olurmuyuz :D

evet. Garantiye yollarken orijinal roma dönersen sorun olmaz. Ama garantiye yollamaya gerek yok burdan da halledilir :ehe

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
:D:D zaten olsa da bi yıl garanti oluyo neyse :D teşekkürler cevaplar için :)

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
mutluluğun daim olsun o zaman :)

zappinger

Üye
alabilceğin en baba telefon

- - - Eklendi - - -

özellikle multitasking

aleranol

aleranol

Üye
flasi kendin yuklersin. ayrıca kamerası s3 den daha kaliteli. en baba telefon eksiği yok.

- - - Eklendi - - -

flasi kendin yuklersin. ayrıca kamerası s3 den daha kaliteli. en baba telefon eksiği yok.

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
peki saolun herşey için

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
androidin doruklarına çıkarsın diyeyim :D

barış36197

barış36197

Üye
Flashi ben yukledim sorun cikmiyo eksik yani yok kesinlikle gonul rahatligi ile alip kullanabilirsin :)

bbekinci

Üye
kardeş bir adet bana getirtelim olmazmı.

61semih

61semih

Üye
avrupadan gelen samsunglarda garanti oluyor ama diğer yerlerden gelenlerde oluyormu bilmiyorum.
türk.e dil flash fln kolay işler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt