Fenerbahçe : 1 - Antalyaspor: 3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe : 1 - Antalyaspor: 3

Fenerbahçe'in serisini, Medical Park Antalyaspor sonlandırdı.. 3-1 kaybeden sarı lacivertliler, 47 maç sonra Kadıköy'de puan alamadı..

Fenerbahçe: 1 - Medical Park Antalyaspor: 3

Stat: Fenerbaçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Mete Kalkavan, Cemal Bingül, Erdem Bayık

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Krasic, Cristian, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Kuyt, Sow Medical Park

Antalyaspor: Hakan Arıkan, Koray Arslan, Deniz Barış, Musa Nizam, Ergün Teber, Isaac, Murat Duruer, İbrahim Dağaşan, Tita, Aissati, Diarra

Goller: Dk. 41 ve Dk. 45+1 Diarra (Medical Park Antalyaspor)

• Beğen
Tepkiler: arslansem

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aman geciktirme he konuyu ...

• Beğen
Tepkiler: India
m542tf

m542tf

Üye
ne yalan söyleyeyim üzülmedim hatta sevindim bile diyebilirim.

ssercan

Üye
Bazıları sinir yapmış :D :D
Hak ederek kazandi Antalya helal olsun. Zaten Serdar-Bekir hattını gördüğümde dedim rahat alır diye.

India

India

Üye
    Konu Sahibi
ben galatasaray'ın maç kaybettiği konuları bile maç biter bitmez açıyordum biliyorsunuz :)

droidçi

droidçi

Üye
bi takım ancak bu kadar gol kaçırır ayıptır antalya

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu kadar rezil futbola , rezil bir gol yiyerek de maçı tamamlamak daha can sıkıcı ... Yenen gol harbiden çok komik ... Amatör takım yapmaz öyle hatayı ... Aykut efendi, artık harbiden yeter ...
Selçuk unu , bekir ini , serdar ini al ve git ... Sabrımız kalmadı ...!

ssercan

Üye
ben galatasaray'ın maç kaybettiği konuları bile maç biter bitmez açıyordum biliyorsunuz :)

Takma sen ucu kendilerine dokununca böyle saçma seyler yazıyorlar. Acısı taze :D

m542tf

m542tf

Üye
Bu kadar rezil futbola , rezil bir gol yiyerek de maçı tamamlamak daha can sıkıcı ... Yenen gol harbiden çok komik ... Amatör takım yapmaz öyle hatayı ... Aykut efendi, artık harbiden yeter ...
Selçuk unu , bekir ini , serdar ini al ve git ... Sabrımız kalmadı ...!

:alkis düşüncelerime tercuman oldun ali

ismail010

Üye
Hakeden kazandi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yediğimiz 3.gol herşeyi özetliyor ... Dakika 80 sonuç 2.1 ve bastırıyorsun . Ve dönen top sonucunda defansta bir Allah in kulu yok ... Şaka değil gerçek ...

Kimse hikaye anlatmasin, gazel okumasin ...

Bu kadar rezil bir futbol ve anlayış ile oynarsan sonuç kaçınılmaz olur ...

Antalyayi tebrik ediyorum ...

arslansem

arslansem

Üye
Maçı izlediğim yerde arkadaki Galatasaraylı:"Biraz oynayın be liderliğimizi kaptıracaksınız"
Ne günlere kaldık Allah'ım :ehe

ismail010

Üye
Yediğimiz 3.gol herşeyi özetliyor ... Dakika 80 sonuç 2.1 ve bastırıyorsun . Ve dönen top sonucunda defansta bir Allah in kulu yok ... Şaka değil gerçek ...

Kimse hikaye anlatmasin, gazel okumasin ...

Bu kadar rezil bir futbol ve anlayış ile oynarsan sonuç kaçınılmaz olur ...

Antalyayi tebrik ediyorum ...

O gol zaten :zuhaha:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1–0, 2–1 falan neyse hadi olur dersin ama kadıköyde 3 tane yemelerine şaşırdım.

versino2

versino2

Üye
sezer niye yok hala ortada.selçuk selçuk nereye kadar be.

- - - Eklendi - - -

sanki öndeyiz bide genç oyuncu alıyor

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Rezillik başka bir şey denmez yahu şu oyunda resmen karaktersizlik var..Fenerbahçe bu mudur ? Aykut Kocaman sağolsun elimizde olan bütün avantajları birer birer kaybediyoruz..Gs ye de evimizde yenilip bu seriyi de bitirirsek kimse şaşmasın..Bu hoca ile bu kadar..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Salih i selçuk un yerinde oynatmalıydi aykut efendi ... Ya da sezeri ... Sezer ile ne alıp veremediği var bu adamın ...

Ya selçuk denen adam da ne buluyor ... Diyecek çok şeyim var ama iste rütbeden ötürü sakin olmalıyız ...

Yazık gerçekten çok yazık ...

CABBAR

CABBAR

Üye
Bi biz yenemedik ya evinde Fenerbahçeyi şaşarım ona ya nasıl bi şanssızlıktır bu on senedir

arslansem

arslansem

Üye
Biz her sene şampiyon olalım varsın yenemeyelim.Bunlar kesin kabul eder ha :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
bu hocaya değil bu takıma inanıyorum . Düzelecek ve çok canlar yakacaktır bu ligde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...