Abi radyo demişsin siteye giriyoruz ne şarkı çalıyor ne adam gibi menü var. Nereye tıklasam hosting şeyleri geliyor. Tema zaten berbat. Çöpe gitmesi doğaldır![]()

arkadaşlar site çöpe gitti bile.
tasarıma gelince bir allahın kulu gelmemişti ve bende tasarımı değiştirmedim.
henüz radyoda dj bulamadığım için kapalı ben nette olduğum zaman açık oluyor dj olmak isteyen çıkmadı şu ana kadar..
- - - Eklendi - - -
isteyene devredebilirim de.
Bu gayet güzel olmuş. Nasıl işlediğinide açıklarsan dj felan olaylarını hallederizBiraz basit
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbenim kurdugum radyo tasarim benim degil

ben css ile bi dönem uğraşmıştım. İnternette güzel css ler var aslında onlardan ayarlasalar dahada güzel olurFazlasıyla basit. Madem böyle bi işe kalkışılıyor hiç yoktan bi css tasarımı olmalı. Göze hitap etmeli. Host da radyoda beleş zaten. Emek tasarımda olmalı ki değer kazansın

Aynen
ben css ile bi dönem uğraşmıştım. İnternette güzel css ler var aslında onlardan ayarlasalar dahada güzel olur![]()

Sen kaçıncı sınıf okuyorsun isa

Okul bitti. Bu sene tercih yapmadım. Tekrar hazırlanıyorum
Sen kaçıncı sınıf okuyorsun isa![]()

anladımOkul bitti. Bu sene tercih yapmadım. Tekrar hazırlanıyorum![]()
Şimdi bomboşsun yani 
Bu hafta tatil. Normalde hafta içi dershaneye gidiyorum
anladımŞimdi bomboşsun yani
![]()
Boşboş da ne ya alla allaa sende varya
dopdoluyum ben bikere 
Oh ne güzel işte. Sadece dersane. Okulları kapatsınlar dersaneye gidelim. Ne güzel olur varyaBu hafta tatil. Normalde hafta içi dershaneye gidiyorumBoşboş da ne ya alla allaa sende varya
dopdoluyum ben bikere
![]()

Bu gayet güzel olmuş. Nasıl işlediğinide açıklarsan dj felan olaylarını hallederiz![]()