Eni Vici Vokke Reyiz Oldu !!!1!!!11!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

larten123

larten123

Üye
Şu zindan takıntısı olan arkadaş değil miydi bu? Zindan hikayelerini özledim :kop2:

doctorrr

doctorrr

Üye
biri şunu gereksizlere taşısın zira konu kirliliği yapıyor |-)

JosephLion

JosephLion

Üye
bu poğh adam deil mi ?

cukuleaks

Üye
Hacı sizin bu gereksizlerdeki adamlara takıntınız ne anlamıyorum. Bakın sonra tartışma çıkarsa sebebini sormayın. isteyen istediği yere kutlama açabilir. Yarın birgün tartışma çıkarsa mecburen gereksizlerin tarafını savunacam. Sonra ismail noldu birden değiştin felan demeyin. Kimse kimseye bukadar abartılı takılmasın. Şakadan anlayan var anlamayan var :good:

- - - Eklendi - - -

Bu arada terbikler en vıcık votka (h)

MrTech

MrTech

Üye
Hacı sizin bu gereksizlerdeki adamlara takıntınız ne anlamıyorum. Bakın sonra tartışma çıkarsa sebebini sormayın. isteyen istediği yere kutlama açabilir. Yarın birgün tartışma çıkarsa mecburen gereksizlerin tarafını savunacam. Sonra ismail noldu birden değiştin felan demeyin. Kimse kimseye bukadar abartılı takılmasın. Şakadan anlayan var anlamayan var :good:

- - - Eklendi - - -

Bu arada terbikler en vıcık votka (h)

Tamam anladık ama bi yere kadar İsmail.adam aynı caps'i üst üste cakıyo mesajlara,sonra neden uyarı aldım.Ama ben aynı caps ile mesaj kasmasına karsıyım.mesaj kasıyorda noluyor anlamıyorum.

- - - Eklendi - - -

+3.

cukuleaks

Üye

Tamam anladık ama bi yere kadar İsmail.adam aynı caps'i üst üste cakıyo mesajlara,sonra neden uyarı aldım.Ama ben aynı caps ile mesaj kasmasına karsıyım.mesaj kasıyorda noluyor anlamıyorum.

-

Tamam. Aynı capsleri paylaştığı herhangibir konuda bu şekilde bi tepki verebilirsiniz fakat adam buraya kutlama konusu açmış ve gereksiz denmiş. Üstünede + 1 + 2 +3 yapılıyor . Şimdi adama sataşmanın anlamı ne ?

- - - Eklendi - - -

Neyse ya tartışmaya lüzum yok. Takıl kafana göre banane hacı ya :disko:

MrTech

MrTech

Üye

Tamam. Aynı capsleri paylaştığı herhangibir konuda bu şekilde bi tepki verebilirsiniz fakat adam buraya kutlama konusu açmış ve gereksiz denmiş. Üstünede + 1 + 2 +3 yapılıyor . Şimdi adama sataşmanın anlamı ne ?

- - - Eklendi - - -

Neyse ya tartışmaya lüzum yok. Takıl kafana göre banane hacı ya :disko:
Dalarım Gonuya :disko:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...