YARDIM:ReedPad4 rootlama

Sponsorlu Bağlantılar

telefoncu_38

telefoncu_38

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM:ReedPad4 rootlama
Arkadaslar bimeksten bir tablet aldım.Rootlamak istiyorum.Özellikleri: 1gb ram,1.5ghz cpu,mali400mp gpu,dahili 3g,8gb ssd,wifi,7"kapasitif,android ics.yardımlarınızı bekliyorum.tesekkurler.

yunus_7888

Üye
bnde almayı düşünüyorum sen memnunmusun nasıl 3gsi. oyun performansı falan ?

telefoncu_38

telefoncu_38

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok memnumum rootsuz ocsiz haliyle antutu benchmarktan 3336 aldı.3gsi süper.oyun bulmakta sıkıntı yaşıyorum.pes12 real football 13, real racing 2 oynuyorum. asphalt6 ve 7 yükledim ama ekranı kuçuk oynanıyor ekran çözünurlugune göre oyun bulabilirsen oynarsın.ekran kartı malı400mp oldugu icin tegra adreno gibi gpuların driverlerini destekliyo.her oyunu oynarsın ama root lazım.sırf oyun icin alcaksan polypad 7208hd al.3g ve oyun diyorsan reedpad4 al.ben memnunum

- - - Eklendi - - -

haydi maxicep yorumlarınızı esirgemeyin

yunus_7888

Üye
bn nete de girmek istiom oyun da oynicam program da yüklicem.bunu gördüm bimekste bi ara gidip incelicem bunu görmeden önce piranha business tab 9.0 alcaktım şimdi aklım karışık hangisini alsam die düşünüom ekran 7 inç degil 9 inç olsaymış çok güzel olurmuş. dokunmatigi ve şarjı nasıl ?

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
şu tabletleri neden rootlu satmazlarki

telefoncu_38

telefoncu_38

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatiği hassas sarjı 12saate kadar gidiyo.piranha iyi degil paranı boşa verme.tavsiye etmem

yunus_7888

Üye
dokunmatiği hassas sarjı 12saate kadar gidiyo.piranha iyi degil paranı boşa verme.tavsiye etmem

piranha ne yönden iyi degil sence ? piranha ile bunu kıyaslayınca bunu mu önerirsin ? bu arada açıklamaların için tşk. ederim :)

telefoncu_38

telefoncu_38

Üye
    Konu Sahibi
piranha ne yönden iyi degil sence ? piranha ile bunu kıyaslayınca bunu mu önerirsin ? bu arada açıklamaların için tşk. ederim :)

Kardeş piranha güzel bi marka ama benchmarkları polypad ainol ve reedpad4 kadar iyi değil.birde ekranı 7" den fazla olan çogu çin malı android tablette oyunların görüntü kalitesi iyi değil.bunun için piranha b 9 u tavsiye etmem.

- - - Eklendi - - -

biri unlock rootu paylaşabilirmi.mobilden giriyorum.maxicepe yüklerseniz sevinirim.

yunus_7888

Üye
Kardeş piranha güzel bi marka ama benchmarkları polypad ainol ve reedpad4 kadar iyi değil.birde ekranı 7" den fazla olan çogu çin malı android tablette oyunların görüntü kalitesi iyi değil.bunun için piranha b 9 u tavsiye etmem.

- - - Eklendi - - -

biri unlock rootu paylaşabilirmi.mobilden giriyorum.maxicepe yüklerseniz sevinirim.

hımm anladım teşekkür ederim kardeş bu hafta almayı düşünüyorum bakalım inş hayırlı olur :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
valla ben ainolnovo firede kararlıyım bi 3g olsa süper olurdu ama neyse artık bide şu tableti ne kadara aldın

telefoncu_38

telefoncu_38

Üye
    Konu Sahibi
valla ben ainolnovo firede kararlıyım bi 3g olsa süper olurdu ama neyse artık bide şu tableti ne kadara aldın

349tl

- - - Eklendi - - -

kardeş ben tablete asphalt felan yükledim ekranı küçuk.sizde oyun felan varsa upload edin bizde faydalanalım.birde senin ainol rootlumu.ainolda hangi oyunlar var.hangi uygulamaları kullanıyon.

yunus_7888

Üye
349tl

- - - Eklendi - - -

kardeş ben tablete asphalt felan yükledim ekranı küçuk.sizde oyun felan varsa upload edin bizde faydalanalım.birde senin ainol rootlumu.ainolda hangi oyunlar var.hangi uygulamaları kullanıyon.

şuan bimeksde reedpad4 335 lira bilginize..

mciliv

Üye
şuan bimeksde reedpad4 335 lira bilginize..

Aşağıda ürünle ilgili tecrübelerin paylaşıldığı diğer linkler ve bazı yorumlar videolar...

http://www.maxicep.com/tablet-pc/reedpad-4-hakkinda-2-716076.html

<span class="msg"><span id="contextual">[video=youtube_share;55e6Z6fEthA]http://youtu.be/55e6Z6fEthA [/video]

1- 3G bağlantı devamlılığı - 9/10 (Araçta 110km hızla bile çekiyor)
2- 3G bağlantı hızı - 9/10 (Saniyede 1,5GB'ı gördüm)
3- Oyun performansı - 10/10 (Google Playdeki top 20 oyunun tümünü sorunsuz oynadım)
4- Ekran çözünürlüğü - 8/10 (1280*800 olsa daha iyi olurdu ama o da herhalde 350TL'ye 3G'li tableti imkansız kılardı)
5- Ekran renk kalitesi - 10/10 (hatasız)
6- Ekran parlama - Açık havada parlama - 7/10 (Benim için tabletlerde bu her zaman çok kötü ama bu tablette tuhaf bir şekilde açık havada görüntü kalitesi hiç fena değil)
7- Tarayıcı performansı - 6/10 (4.1'deki chrome'a geçişi istiyor cihaz/mutlaka 4.1 update'i gelmeli)
8- Flash performansı - 10/10 (şimdiye kadar gördüğüm en iyisi)
9-HDMI bağlantısı - 10/10 (sorunsuz çalıştı)
10- Facebook performansı - 6/10 (Çalışıyor, ama çok daha hızlı olabilir, bunu geliştirmeliler)
11- Twitter performansı - 10/10 (Mükemmel)
12- Messenger - 10/10 (Mükemmel)
13- Arka kamera - 6/10 (2 MP kamera, ICS'in katkıları ile iyi ama süper değil; Face'de bir şey paylaşmak için kullanışlı)

GENEL: 8,5/10

Metinkaleli

Üye
Sarjı 12 saat nasıl gidiyor kapatarak mı?
Sürekli kullanımda 3 saat...

- - - Eklendi - - -

Öyle bi yazdınızki 1000 TL lik table sanki...

Buradaki yorumlara göre aldım... İlk izlenimim olumsuza yakın... Be yalnız Face Twitter gazete okumak gibi işlemler için aldım... Bakalım alışınca bu saydıklarımın hakkını verecekmi..

yunus_7888

Üye
Sarjı 12 saat nasıl gidiyor kapatarak mı?
Sürekli kullanımda 3 saat...

- - - Eklendi - - -

Öyle bi yazdınızki 1000 TL lik table sanki...

Buradaki yorumlara göre aldım... İlk izlenimim olumsuza yakın... Be yalnız Face Twitter gazete okumak gibi işlemler için aldım... Bakalım alışınca bu saydıklarımın hakkını verecekmi..

3g nasıl ?

Metinkaleli

Üye
Şarjı nasıl 12 Saat gidiyor... 3-bilemedin 4 saat...

- - - Eklendi - - -

Deneyemedim... Kasıyo ben onun için aldım.... Diyorum ya android'le Turkcell Maxiplus5 telefonla danıştım (iphone3gs kullanıcısıyım maxiplus android 4.0 performansını sevdim... o telefonda cin malı... neredeyse iphone3gs yi aratmıyor... maxsiplus5 ve netteki yorumlar haber sitelerinin geliyor cazgırlığı beni reedpad4 almaya itti cep telefonun simi ile internet'e girmek başka tabletlerde yok(muş) aldım ama pişman oldum... kızlarımın atarisi olacak... internete giriyor facebook giriyor twite giriyor... ama performans yok kasıyor... Yani klasik çakma android li bir tablet bu... bu meajı ben o tabletle atamadıktan sonra....

yunus_7888

Üye
Şarjı nasıl 12 Saat gidiyor... 3-bilemedin 4 saat...

- - - Eklendi - - -

Deneyemedim... Kasıyo ben onun için aldım.... Diyorum ya android'le Turkcell Maxiplus5 telefonla danıştım (iphone3gs kullanıcısıyım maxiplus android 4.0 performansını sevdim... o telefonda cin malı... neredeyse iphone3gs yi aratmıyor... maxsiplus5 ve netteki yorumlar haber sitelerinin geliyor cazgırlığı beni reedpad4 almaya itti cep telefonun simi ile internet'e girmek başka tabletlerde yok(muş) aldım ama pişman oldum... kızlarımın atarisi olacak... internete giriyor facebook giriyor twite giriyor... ama performans yok kasıyor... Yani klasik çakma android li bir tablet bu... bu meajı ben o tabletle atamadıktan sonra....

:good::good:

mayten

mayten

Üye
sadece nete girmek için alınabılır bircok oyunda kasıyor arkadaşlar

Baysan17

Üye
Arkadaslar bendede var gayet mennunum hızlı bir cihaz samsung un 650 liralık tabletinin kastıgı oyunu ben rhatlikla oynatabiliyorum

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar bendede var gayet mennunum hızlı bir cihaz samsung un 650 liralık tabletinin kastıgı oyunu ben rhatlikla oynatabiliyorum

Üst Alt