c6 mı Galaxy Ace mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
snakekral2

snakekral2

Üye
    Konu Sahibi
c6 mı Galaxy Ace mi?
c6 ve galaxy ace arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım android ve symbian dan hangisi daha iyi bi türlü anlayamadım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...

doctorrr

doctorrr

Üye
603 alabilirsin gerçi symbianın fişi çekildi ama sen biraz daha bütçeni zorla galaxy wonder veya xperia neo v al...

catdog136

catdog136

Üye
iki telefonda artık çok eski.. ama illa ikisi arasında seçim yapılacaksa c6-01 derim ben..

CABBAR

CABBAR

Üye
C6'nin dokunmatiği ace'ye göre daha iyi geldı bana. Harici bi artısı yok. Android al derim

MaxipmaN

Üye
cok eski mi daha 2 senelik cihazlar c6-01 aceden iyi ama eşdeğer sayılırlar ben ace almam ram yetersiz

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Ace baya oyun desteklemez bastan bilgin olsun. Yok ben alo diyorum diyosan kafana gore takil

paradox07

paradox07

Üye
Oyun derdin yoksa c6 bence.şahsen ben de c6 almayı düşünüyorum.kamerası yeter :kıskıs:

MaxipmaN

Üye
Oyun derdin yoksa c6 bence.şahsen ben de c6 almayı düşünüyorum.kamerası yeter :kıskıs:

oyun, güncelleme(zaten hepsi ölü bu konuda :D) önemli değilse ama ! uygun fiyata bulunursa iyi bir seçim olur

ChasingTheSun

Üye
eger yazilimdi overclockdu romdu rootttu kafan aliyorsa galaxy ace al ugrasirsin adam olur ama yok ben ugrasamam oldugu gibi kullanirim diyorsan c6.ayrica c6 acenin sade halinden katlarca hizli

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
galaxy s3 al 3 katı fiyatı mağazada en düşük 1.389 Tl ucuZluyor bakalım galaxy s3 derim

aleranol

aleranol

Üye
ace arkadaşlarimda var kötü htc explorerdaki rame ozeniyorlar yeminle. ram fok yetersiz acede. ama 1 oyun oynarım popüler şeyler oynarım dersen ace al. ama geri kalan herşey için c6-01 :oke:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Android Android Nereye Kadar .? Donanimsiz Android Ne Ise Yarar .?

C6 Al Derim Ben .. Kamerasi, Sesi, Dokunmatigi Gayet Iyi ..

Marketi Disinda ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt