cfw için core resource apps nin içine atın analogclock.mif biganalogueclock.mif
H.Reşit POLAT Üye Konu Sahibi Şeffaf analogclock - biganalogueclock (mif) cfw için core resource apps nin içine atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cfw için core resource apps nin içine atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
H.Reşit POLAT Üye Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: teşekkürler analog saat için joslogh mod gerekli Genişletmek için tıkla ... ben core dosyasının içine attım bi sorun olmadı resimde görüldüğü gibi çalıştı
yaren_dede' Alıntı: teşekkürler analog saat için joslogh mod gerekli Genişletmek için tıkla ... ben core dosyasının içine attım bi sorun olmadı resimde görüldüğü gibi çalıştı
yaren_dede Üye resitpolat' Alıntı: ben core dosyasının içine attım bi sorun olmadı resimde görüldüğü gibi çalıştı Genişletmek için tıkla ... doğrudur c ye atın yazmışsın o yüzden ek bilgi olarak yazdım
resitpolat' Alıntı: ben core dosyasının içine attım bi sorun olmadı resimde görüldüğü gibi çalıştı Genişletmek için tıkla ... doğrudur c ye atın yazmışsın o yüzden ek bilgi olarak yazdım
H.Reşit POLAT Üye Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: doğrudur c ye atın yazmışsın o yüzden ek bilgi olarak yazdım Genişletmek için tıkla ... o kısmı sileyim o zaman teşekkürler bilgilendirdiğin için
yaren_dede' Alıntı: doğrudur c ye atın yazmışsın o yüzden ek bilgi olarak yazdım Genişletmek için tıkla ... o kısmı sileyim o zaman teşekkürler bilgilendirdiğin için
rüzgar77 Üye emeğine sağlık üstad çok güzel saat hacli refreşe nasıl yükleyebilirim biraz acemiyim yardımcı olursan çok sevinirim
emeğine sağlık üstad çok güzel saat hacli refreşe nasıl yükleyebilirim biraz acemiyim yardımcı olursan çok sevinirim
H.Reşit POLAT Üye Konu Sahibi rüzgar77' Alıntı: emeğine sağlık üstad çok güzel saat hacli refreşe nasıl yükleyebilirim biraz acemiyim yardımcı olursan çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... mif dosyasını xplore ile c: resource apps içine at
rüzgar77' Alıntı: emeğine sağlık üstad çok güzel saat hacli refreşe nasıl yükleyebilirim biraz acemiyim yardımcı olursan çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... mif dosyasını xplore ile c: resource apps içine at