Sizce Hackless nasıl birisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
benim adaşim ayni grup vitaminin dediği gibi çilgin cocuk iso :D
Omegle konuşmalarinaysa dicek laf yok :D
:D Teşekkür ederim adaşım :D omegle bi başka yauw :sirit: vitamin grubun şarkısından nefret etmeye başladım :zzz:

- - - Eklendi - - -

güldüren bi yapıya sahip samimi biri :D
amin :D

- - - Eklendi - - -

bi iki gündür daha bi sevmeye başladım kendisini. :tebessüm:
Rica ederim :) Senle pes ve fifa tartışıyoduk bi orda konuşmuşluğumuz var galiba :D

x-scarface

x-scarface

Üye
*resimsever :zong:
*saygılı
*dürüst
*samimi

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hatasız kul olmaz :nono::ehe

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Sevdiğim bir arkadaş :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hackless i tanımadan yorum yapmamak lazım :kıskıs: Yardımsever ve sevecen seviyorum İsmail'imi yahu :op:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
Hackless i tanımadan yorum yapmamak lazım :kıskıs: Yardımsever ve sevecen seviyorum İsmail'imi yahu :op:
Ah bunu herkes anlasa. Daha demin birisi beni 1-2 kişiye sorarak hayatımı ve kişiliğimi ortaya çıkardı. Hemde çok sevecen , tam benim kafadan gördüğüm bir abimiz. Önyargısından dolayı ona teşekkür ediyorum burdan.

Yorumun için teşekkürler fatihim. Keşke herkes senin gibi olabilse :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MrTech

MrTech

Üye

Ah bunu herkes anlasa. Daha demin birisi beni 1-2 kişiye sorarak hayatımı ve kişiliğimi ortaya çıkardı. Hemde çok sevecen , tam benim kafadan gördüğüm bir abimiz. Önyargısından dolayı ona teşekkür ediyorum burdan.

:hih: :gun1:

PremiumWork

PremiumWork

Üye

Çok yanılıyorsun bilmediğin görmediklerin var kardeşim :(

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Rica ederim İsmailîm :tebessüm:

otostopçu

otostopçu

Üye
rapçı :bud:

iyi insandır az mc oynamadık onunla :D

cukuleaks

Üye

Çok yanılıyorsun bilmediğin görmediklerin var kardeşim :(
Abiicm ozaman kaç gündür neden umut vaadediyorsun? Aynı şekilde sende beni çok yanlış tanıyorsun. Geleyim yalovaya. Tanışalom konuşalım. Bak göreceksin gerçekte nasıl bi insan olduğumu. Benim gerçek yüzümü ,iyi niyetimi bilen kişi çok az. Ottoman tiger abi veya mastelaa veya revengeful veya nawy gibi. Bunlar benim gerçek yüzümü ,iyi niyetli biri olduğumu ve kesinlikle kimsenin hakkına girmediğimi bilen kişiler. Beni yanlış tanıyorsun basbas bağırıyorum kimsenin rızası olmadan bişey yapmam diye ama anlamıyorsun abi. Sor beni fatihe mastelaa ya. sor bebi Doktor'a. Ben cezzbedici3 ün videosunu koyarken defalarca fevzi abiye pm attım hepsini gösteririm. kızarmı kızmazmı diye kaç defa doktora pm attım danıştım. Beni çok yanlış tanıyorsun.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt