Anafor.CK Kimdir ? Nasıl Bilirsiniz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Anafor.CK Kimdir ? Nasıl Bilirsiniz :)
Forumun gözbebeği abim.Yorumlarınızı samimiyet ile bekliyorum.Kötü yorum gelmesi imkansız gerçi.İlk yorumu ben yapayım.

Bana ilk yakın davranan abimsin bu forumda.Çok değerlisin benim için.Senin gibi olmak için nelerimi vermezdim be abim.Senin bilgine ve ilmine sahip olmak için..Seni o kadar seviyorum ki be abim tıkandım canım feda olsun sana..Seni görmeden aşırı sevdim..Cidden canım feda sana..Sana kelimeler yetmez şiirlerindeki anlam kalbinde de var..Taşlar içinde elmassın benim için abim..

• Beğen
Tepkiler: -efşan

doctorrr

doctorrr

Üye
üstad :op: hiç uyuşamam onunla ama severim kendisini :) ha bide çok anlayışlı...

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
-efşan

-efşan

Üye
Forumun gözbebeği abim.Yorumlarınızı samimiyet ile bekliyorum.Kötü yorum gelmesi imkansız gerçi.İlk yorumu ben yapayım.

Bana ilk yakın davranan abimsin bu forumda.Çok değerlisin benim için.Senin gibi olmak için nelerimi vermezdim be abim.Senin bilgine ve ilmine sahip olmak için..Seni o kadar seviyorum ki be abim tıkandım canım feda olsun sana..Seni görmeden aşırı sevdim..Cidden canım feda sana..Sana kelimeler yetmez şiirlerindeki anlam kalbinde de var..Taşlar içinde elmassın benim için abim..
Ama bu sözler ağlatır beni be Paşam. Sen var ya sen.. Ya ne desem ki. Can de canımı vereyim sana..
Sağolasın Kardeşim. Sağolasın..

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

Ama bu sözler ağlatır beni be Paşam. Sen var ya sen.. Ya ne desem ki. Can de canımı vereyim sana..
Sağolasın Kardeşim. Sağolasın..
Sen sağol abim.Sen sağ ol..Sen değersin değer..Paha biçilemez değer.Ne desem ki '' ... ''

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yeni yeni tanıyorum kendisini iyi birine benziyor :)

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kardeşini çok seviyor
Sürekli şiir yazıyor
Resmiyete önem veriyor
Duygusal içten biraz da espirili
Ve ismini bildiğim halde ismiyle hitap edemediğim tek kişi. Geçen sene böyle değildi sanki :(

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
şair olacak biri

• Beğen

cukuleaks

Üye
İçinde değişik bir ruh var. Günümüzün insanlarından , gençlerinden farklı. Farklı olmak için değilde farklı olduğu için farklı biri olması , beni kendini sevdiren sebep oldu. :)

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
Benim biriciğim, paşam..
Sanal ortamda enyakın olduğum arkadaşım.
Hayatımın anlamlarından biri.. :op:

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
tanımıyom :bilmm

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye
Abim Şairlerin Doçenti.Şiirler onun elinde güzelleşir.Onun anlayışını,duygusallıgını,iyiligini şiirlerinde anlıyor insan.Adamın hası,duyguların kralı :)

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
Ne diyeceğimi bilemiyorum somuru:

"..."

• Beğen

pelın_

Yarim :) bilen bilir

Tuba

Tuba

Üye
Kendine ban attı :( bugün salı İnşaallah herşey güzel geçmiştir moralide yerindedir inşaallah...

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Neden kendine ban atıyor ki? Tüh . :(

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye
...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt