Beni nasıl bilirsiniz? (Gereksiz Metin :D)

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
:turkiye::turkiye::turkiye:

CABBAR

CABBAR

Üye
Metin yüzüne sürekli vuracağım bunu "Aşırı çekingen" :ehe haftaya da çekingen olursan bowling topunu kafana yersin :ehe :ehe Metin'le tanışma fırsatım oldu forumda ilk ve tek görüştüğüm kişi o bir saat kadar görüşsek de biraz tanıdım onu iyi bi insan ama düzeltmemiz gereken birkaç düşüncesi var onları da halledeceğiz inşallah. :) kim bilir belki de metin doğrusunu Biliyor Ben yanlış biliyorum :ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Metin yüzüne sürekli vuracağım bunu "Aşırı çekingen" :ehe haftaya da çekingen olursan bowling topunu kafana yersin :ehe :ehe Metin'le tanışma fırsatım oldu forumda ilk ve tek görüştüğüm kişi o bir saat kadar görüşsek de biraz tanıdım onu iyi bi insan ama düzeltmemiz gereken birkaç düşüncesi var onları da halledeceğiz inşallah. :) kim bilir belki de metin doğrusunu Biliyor Ben yanlış biliyorum :ehe

Abi o ilk buluşmada geçerliydi ya bi daha çekingen olmam :D Ayrıca o dediğin düşüncelerin çoğunun saçma olduğunu anlayıp bıraktım o düşünceleri :oke:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
eğlenceli ve kaliteli sohbetiyle adamın dibidir kendisi :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Abime silah çekmeyin ulaaa :gun1: :gun1: :gun1:

ismail

ismail

Üye
adam rapci, adam cool, adam iri :D

Adam h@ndlerci :D
Daha sayarim ama gereksiz kisaca azda olsa taniyorum :D
Ama az değil yani :D
Çekirdek sohbeti vsvs :D

burakkk97

Üye
Vodafone yarım terabayt geçirmiş biri :)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ha.ndleri de aşmış artık :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tam bir opera mobile delisi olarak tanıdım ama samimi içten ve güleryüzlü bir kardeşimizsin :)

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
tam bir opera mobile delisi olarak tanıdım ama samimi içten ve güleryüzlü bir kardeşimizsin :)

sırf handlerini yapabilmek için istiyorum wp'ye opera mini gelmesini :D handlersiz telefon bir hiçtir :kop2:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
rütbe delisi sempatik güldürmeyi başaran sagopa delisi :D

iki kere "delisi" yazdım.
Aha üç oldu :zong:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi. İlk mesaja kendim hakkında birkaç bilgi ekledim :D

- - - Eklendi - - -