Tema Kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Tema Kaldırma
Arkadaşlar telefonumda yüklü 20tane fln tema var ve ben bu temalardan kullanmadıklarımı kaldırmak istiorum fakat bi kısmı uygulamalarda gözükmüyor.ve bellede de temalardan direk kaldıramıyorum.acaba bu problemime yönelik bi uygulama var mı ? Yada yardm edebilır misinz.teşekkürler hepinize :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
ayarlar>yüklemeler>yüklü uygulamalar'a girin kaldıracağınız temanın adına basılı tutup kaldır diyin :)

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
dostum büyük bi kısmı gözükmüyo orda.o yüzdn açtm bu konuyu.mesela tema adı evolve ama bu uygulamalarda gözükmüyo.ilgn içn teşekkür ederim :)

- - - Eklendi - - -

Deniyorum asigsasi arkadaşım

- - - Eklendi - - -

Malesef bu uygulamada da gözükmedi o temalar :S

asigsasi

asigsasi

Üye
eğer orjinal temasını silmek istiyorsan silemezsin

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Yok hayır sonradan yükledigim temalar.hatta silme çalıştıklarımdan birisi Aces ! ^3 adlı tema.nasıl kaldırcam ki :(

asigsasi

asigsasi

Üye
o programda gözükmesi lazım dikkatli bak

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
gözükmüyo mu :allalla: bende hepsi gözüküyo

eren3546

eren3546

Üye
virüs girmiş olabilir sen en iyi bi format çek

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Ya sanırım bunlar leke olarak kaldı.hani eskiden sadece oyun dosyalarnı xplorerden yollardk gerekli yere attıkdan sonra menüde gözükürdü ya.o tarz bişey oldu sanırm.tema var ama yükleme/unistall yok .s

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
temalar'da görünen ve yüklemelerde olmayan temaları tekrar yükleyip kaldırman gerek

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Tek tek nasıl bulucam ki bu temaları . Bu arada o uygulamada işe yaramadı arkadaslar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
format atma şansın yoksa denemek zorundasın şimdilik

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Beraber bulabilir miyiz peki usta ?

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Evet geneli burdan.bi kısmıda netten .s

emreli01

emreli01

Üye
eger temalar hafıza kartına yüklü ise ve sen bunları yükledikten sonra tele yazılım attı isen veya hard format onlar uygulamar bölümünde görünmüyor die biliyorum benim telde öle oldu çünkü ve bulamadım hiç bi türlü sonrasında hafıza kartını biçimledim tekrar yükledim yükliyeceklerimi :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
görünen tema isimleri zaten konu adıdır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt