Arkadaşlar allah aşkina yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar allah aşkina yardim
Bİ kız var adı şule onu 4 senedir seviyorum 2 kez çıktık hep o ayrıldı ama bu son 2 hafta dır benle çıkmak ıstıyo bana aşıkmı bilmiyorum nerdeyse hep benim yaptıkları yapıyo(gözlerimin ıçine bakıyo-benden kaçıyo felan filan)
sonra ben bu kızla çıktım abi(şuan cıkıyom)ama beni seviyomu bilmiyorum
ve ben onun yanına gitmeye utanıyorum oda utanıyo yani size sorum şu
1-bu kız beni seviyomu
2-utanıyoruz napmalıyım
benim burç:balık
onun burç: aslan
(ne işe yarıcaksa)

ŞULE SENİ COOK SEVİYORUM
GALİBA ONU YAVAŞ YAVAŞ KAYBEDİYORUM

- - - Eklendi - - -

Cvp yoqmu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kızların işine akıl sır ermez sevdiğini biz değil sen anlarsın çıkmaya niyetin varsa da fazla yüz verme nasıl olsa 2 kere ayrılmış yine nasıl olursa yine gelir diye düşünür çıkın sen biraz sevmiyormuş gibi davran seni elde etmeye çalışacaktır :)
)

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
kızların işine akıl sır ermez sevdiğini biz değil sen anlarsın çıkmaya niyetin varsa da fazla yüz verme nasıl olsa 2 kere ayrılmış yine nasıl olursa yine gelir diye düşünür çıkın sen biraz sevmiyormuş gibi davran seni elde etmeye çalışacaktır :)
)

denicem teşekkurler de kendimden soğutmayayım %-)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Soğumaz merak etme kaçan kovalanır mantığı:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Karşındakine insan gözüyle bak yeter utanacak birşey yok:)

greenmile

greenmile

Üye
senden ayrılmış bir kızı ne yapacaksın kardeşim giden kızın topuğundan bile bakılmaz bunu böyle bil;)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
senden ayrılmış bir kızı ne yapacaksın kardeşim giden kızın topuğundan bile bakılmaz bunu böyle bil;)

:evet:

- - - Eklendi - - -

Niyeti dalga geçmekte olabilir bunu unutma.Utanmayıda gözlerine bakarak giderebilirsin vede sevip sevmediği gözlerinden okunur merak etme.

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi

:evet:

- - - Eklendi - - -

Niyeti dalga geçmekte olabilir bunu unutma.Utanmayıda gözlerine bakarak giderebilirsin vede sevip sevmediği gözlerinden okunur merak etme.

abi ben bu işi kaptım bi kaç gun okula gitmıcem bakalm sorcakmı

bu arada teşekurler kardşim

esokmen

esokmen

Üye
Yeterince bir sevgi ve gercekcilik yok.galiba kardesim olsa utangaclik falan kalmiyor

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
Bence insan değer verdiğı sevdiği kişiyle öyle kolay konuşamaz karşısına konuşmak için çıksan dilin tutulur 10 kelime düşünsen 1 ini belki söyleyebilirsin [bence seni seviyor]

phasan

phasan

Üye
Bence insan değer verdiğı sevdiği kişiyle öyle kolay konuşamaz karşısına konuşmak için çıksan dilin tutulur 10 kelime düşünsen 1 ini belki söyleyebilirsin [bence seni seviyor]

Cok dogru yaninda degilken cesaret bulursun bu kez soylicem diye ama yanina gelince dilin tutulur

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bilemedim ben onu.

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi

aynen oyle mesela
evde diorum diz çokup seni seviyorum dicem diorum okul kapısından girince ya diz cokmesemde olur diorum kizi gorunce ya ben yarın soylim diorum bu bole devam edio
bu arada teşekurler

- - - Eklendi - - -

Cok dogru yaninda degilken cesaret bulursun bu kez soylicem diye ama yanina gelince dilin tutulur

tesekurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...