Kablosuz kulaklık yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

etem9999

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz kulaklık yardım.
PHILIPS SHC5100
[h=2]Sony MDR-RF810RK[/h]
arkadaşlar verdiğim modellerden birini alsam hem masaüstü bilgisayarımdan hemde android telefonumdan müzik, radyo vs. dinleyebilir miyim ? bunlar olmazsa bana uygun fiyat telefon ve pc için kablosuz kulaklık önerebilir misiniz ? modelini yazsanız da olur link atsanız daha iyi olur şimdiden teşekkürler

By-HaCk

By-HaCk

Üye
PHILIPS SHC5100 yanılmıyorsam Sony MDR-RF810RK den daha pahalı ben sana sony tavsiye ederim sadece fiyat için değil estetiklik ve görünüm açısından da sony Phılıps den daha ağır basar.

Edit:Bu iki kulaklıklada bahsettiğin telefon ve pc üzerinden kullanımı destekler.

• Beğen
Tepkiler: dj_emrah

etem9999

Üye
    Konu Sahibi
PHILIPS SHC5100 yanılmıyorsam Sony MDR-RF810RK den daha pahalı ben sana sony tavsiye ederim sadece fiyat için değil estetiklik ve görünüm açısından da sony Phılıps den daha ağır basar.

Edit:Bu iki kulaklıklada bahsettiğin telefon ve pc üzerinden kullanımı destekler.

ses aktarımı telefondan cihaza bluetooth mı aktarılıyor ? aktarımı biraz anlatır mısın ?

By-HaCk

By-HaCk

Üye
ses aktarımı telefondan cihaza bluetooth mı aktarılıyor ? aktarımı biraz anlatır mısın ?
evet dediğin gibi ama biraz farklı bak şimdi fm istasyonu gibi düşün verici ve alıcı sisitemi yani bluetooth adaptörü gibi birşey var kulaklıkta sen kulaklığı bağlamak istediğin cihazı mesela telefon olsun bu adaptöre tanıtıyorsun kulaklıkta channeller var 2 tane 1 numaralı channele telefonu tanıtırsan kulaklıktan da 1 numaralı channeli seçip telefondaki multimedyaya erişirsin güzel olan şeyse 2 numaralı channelde aynı anda aktif olabiliyor yani channel 2 ye de laptopu tanıtıp direk geçiş yapabilirsin :good:

dj_emrah

dj_emrah

Üye
Teşekkürler bende yararlanmış oldum :)

etem9999

Üye
    Konu Sahibi
evet dediğin gibi ama biraz farklı bak şimdi fm istasyonu gibi düşün verici ve alıcı sisitemi yani bluetooth adaptörü gibi birşey var kulaklıkta sen kulaklığı bağlamak istediğin cihazı mesela telefon olsun bu adaptöre tanıtıyorsun kulaklıkta channeller var 2 tane 1 numaralı channele telefonu tanıtırsan kulaklıktan da 1 numaralı channeli seçip telefondaki multimedyaya erişirsin güzel olan şeyse 2 numaralı channelde aynı anda aktif olabiliyor yani channel 2 ye de laptopu tanıtıp direk geçiş yapabilirsin :good:

eyvallah anladım ama sadece laptopu mu algılıyor benim normal pc m var olur mu onda ?

crysisci

Üye
Şarkı dinleme sırasında telefonda veya pcde bluetooth açık konumda olması gerekiyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt