Laptop alacağım önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkan

Üye
    Konu Sahibi
Laptop alacağım önerileriniz?
Arkadaşlar öncelikle merhaba. İlk defa laptop alacağım, markadan çok özellikleri önemli benim için. Bütçem 1.800 lira civarı , en az 4 yıl yani uzun süre kullanmayı düşünüyorum. İşlemcisi i5, ekran kartı nvidia gt540 üstünde, ram 8 gb gibi özellikler olmalı, Pes 2013, gta 5 ve sonrası oyunlarda kasmayacak, ısınma sorunu olmayacak. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bu dediğin özelliklerde sony bulamazsın o özelliklerde sony çok pahalı

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Sony leptop alma neden diye sorarsan suanda soğutu bloklarını yapan firmayla sorunları var ve en fazla 2 - 3 ay sonra leptop cayır cayır yanıyor haberiniz olsun ben Lenovo kullanıcısıym ve çevremdeki herkese Leptop alacağı zaman Lenovo önerdim bu zamana kadar hepsi teşekkür etti ve hala kullanıyorlar Y serisine bakmanı önerirdim fakat çok pahalı ama bu leptopu cok güzelmiş..

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlara katılıyorum dediğin fiyata sony alacaksan özellikleri düşük olur. Yukarıda arkadaşın verdiği Lenovoya bakabilirsin ya da 7670M ekran kartlı bir model işini görecektir :oke:

serkan

Üye
    Konu Sahibi
Sony leptop alma neden diye sorarsan suanda soğutu bloklarını yapan firmayla sorunları var ve en fazla 2 - 3 ay sonra leptop cayır cayır yanıyor haberiniz olsun ben Lenovo kullanıcısıym ve çevremdeki herkese Leptop alacağı zaman Lenovo önerdim bu zamana kadar hepsi teşekkür etti ve hala kullanıyorlar Y serisine bakmanı önerirdim fakat çok pahalı ama bu leptopu cok güzelmiş..

Lenovo olabilir, önerin için teşekkürler. Başka önerebileceğiniz bilgisayar var mı?

serkan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlara katılıyorum dediğin fiyata sony alacaksan özellikleri düşük olur. Yukarıda arkadaşın verdiği Lenovoya bakabilirsin ya da 7670M ekran kartlı bir model işini görecektir :oke:

Önerin için teşekkürler. Sizce bu nasıl, uzun süre kullanabilir miyim?
http://www.istanbulbilisim.com.tr/pavilion-g6-2103st-b8g84ea-hp-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,36179.html

ANIL

ANIL

Admin
Önerin için teşekkürler. Sizce bu nasıl, uzun süre kullanabilir miyim?

Gayet iyi ekran kartıda 7670M oyunlarda sıkıntı çekmessin diye düşünüyorum. Fiyatıda iyi, alınabilir :oke:

GSalazar

Üye
dostum 2030liraya lenovo y580 var oyun istiyorsan bu çok daha iyi tam f/p ürünü 200tl fazla ver daha rahat oyna :) tabi oyun düşünüyorsan

çirkin karga

çirkin karga

Üye
Windows 8 yuklu laptoplar piyasaya cikti mi ?

serkan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim. Bir de şu laptop nasıl, bu fiyata değer mi? Oyunlarda sorun olur mu?

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim. Bir de şu laptop nasıl, bu fiyata değer mi? Oyunlarda sorun olur mu?

Evet sıkıntı yaşarsın ekran kartı düşük. Oyun oynamak istiyorsan 630M ve 7670M ekran kartlı modellere bakmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt