Sizce Hackless nasıl birisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
esrarengiz biri severim kendisini :D
Doğru . Esrarengiz yönümü anca benim kadar esrarengiz olan biri çözebilir :) Yani testi başarıyla geçtin :D

- - - Eklendi - - -

bilip de soylemeyen hackerlardan :ehe
:oke: Söylemediğim çok şey var :D

- - - Eklendi - - -

kendisiyle epey muhabbetim olmuştur çok iyi ve bir o kadar da meraklı bir arkadaş :)
;) ;)

- - - Eklendi - - -

Bana zelloda androidi savunan cana yakın insan :D
Asıl amacım androidi savunmak değil en iyisini savunmak . Doğal olarak androidi savunuyorum :D

- - - Eklendi - - -

Zelloda muhabbet ettigim sevecen bir kardesimiz :D
Rica ediyorum :D

- - - Eklendi - - -

bi ara o da symbiancıydı :D
bitmeyeydi eyiydi :züü:

- - - Eklendi - - -

zelloda android 4 kasıyo deyince abi 2.3.6 yükle o zaman dediğim sevecen insan :)
İşine yaradıysa sevindim abi :D

- - - Eklendi - - -

Hekır gibi takılıyor bir baktım hesap makinesinde leblebi yazıyor:D

Şaka bir yana sevdim kendisini ince esprili sivri zekalı eğlenceli yardımsever ve bilgili bir kardeşim...
Teşekkür ediyorum abi :D Hekır gibi takılıyorum ama çamaşır makinesiyim kabul ediyorum :D

- - - Eklendi - - -

Android'çi, liseli(:D), dershaneye giden, hacker'lıkta umut vadeden, eğlenceli ve bir o kadar da sıcakkanlı birisi. Tabii ki seviyorum. :)
liseli :zzz: Bende seni seviyorum abi :sarıl:

- - - Eklendi - - -

Daha Lamer İlerleyen Aşamalarda Hacker Olmaya Aday :P: Kişilik Olarak İyi Muhabbeti Uzattıkça Uzatan Matrak Bir Yapıya Sahip Bir Arkadaşımız :D
Lamerlik konusunda haklısın doğru söze ne denir :D

cukuleaks

Üye
Farkı ortaya koyan,farklı bir insan.Ama seviyom ya cana yakın hekır :D
farklı olmayı severim. Ama farklı olmak için çabalamam. Çünkü kendim farklıyım :) Farklı olmak hayata renk katıyor. Bişeyi yapmak için yapmam. Gerçekten onu istiyorsam yaparım. Özenti asla değilim. Arkadaşlarımla keyifli vakit geçirmek için sevmediğim şeyleri yapıp dostluk kurmam. Ben ben olurum beni ben olarak kabul edeni bende onu o gibi kabul ederim. Düşünce yapısı farklı olan insanlarla , sorumluluk bilen , düşünmeyi ve felsefe yapmayı seven ve OLGUN insanlarla arkadaşlık yaparım. Kendi yaşıtımdan adam akıllı 3-4 arkadaşım var. Genellikle 23 yaşında bir abi ve 35 yaşında bi tanıdığım abi var onlarla buluşup konuşuyoruz vakit geçiriyoruz. Konuşma tarzım, fikirlerim , anlatmak istediklerim arkadaşlarım tarafından boş ve gereksiz bulunuyor , daha büyük yaştaki kişiler tarafından haklı bulunuyorum ve dinleniyorum. Birisi tarafından dinlenmek çok hoş birşey....

- - - Eklendi - - -

:sirit:

- - - Eklendi - - -

Forumda 3-5 manyak dışında herkes iyidir hackless kardeşimizde gördüğüm kadarıyla iyi çok iyi bir arkadaşımız
Aslında bende manyağım ama buraya yansıtmıyorum :)

Türe

Türe

Üye
Adam akıyor yia :sirit: İsmail bence sen felsefeye fazla takılma Bilgi aktı i algı aktı filan uhuuu :islik

cukuleaks

Üye

Sen felsefe görmüyon mu olm :D
Görüyorum ? Zaten dersin ilk 10 dksı hoca bi konu anlatıyo sınıfa sonra ben bi soru soruyorum sınıf kendi arasında sohbet ediyo ben felsefeciyle :D

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
biz hocayla derin mevzulara dalıyoz :eller:

cukuleaks

Üye

:sahan:

- - - Eklendi - - -

gitarist boyla çok iyi anlaşıyordun ismail :sirit:

Onun dışında kafasını illuminatiyle bozmuş , yardımsever hoş birisin

illimunatiyle bozmadım. ilk zamanlar abartıyordum kabul ama o açtığım konulardan sonra belki 50 tane 100 tane konu açtım ama hiçbiri illimunati ile alakalı değildi :)

gitarist boyla çok iyi anlaşıyordum evet. Başka hesabı varmı burda onun ? Emaili falan bilen yokmu hiç :züü:

alaStar

alaStar

Üye
masonlar hakkındaki muhabbetten tanıdığım düşünce yapısı sağlam bi beyefendidir .. Forumda sevdiğim birkac insandan biridir ..popülariteside bu konudan belli olacağı gibi yüksektir ..ama derslerine de çalışmalıdır :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye

illimunatiyle bozmadım. ilk zamanlar abartıyordum kabul ama o açtığım konulardan sonra belki 50 tane 100 tane konu açtım ama hiçbiri illimunati ile alakalı değildi :)

gitarist boyla çok iyi anlaşıyordum evet. Başka hesabı varmı burda onun ? Emaili falan bilen yokmu hiç :züü:

:bilmm

Türe

Türe

Üye

Youtube üyeliği var

- - - Eklendi - - -

biz oradan konuşuyoduk

cukuleaks

Üye

Youtube üyeliği var

- - - Eklendi - - -

biz oradan konuşuyoduk
Şuanda varmı ?

- - - Eklendi - - -

masonlar hakkındaki muhabbetten tanıdığım düşünce yapısı sağlam bi beyefendidir .. Forumda sevdiğim birkac insandan biridir ..popülariteside bu konudan belli olacağı gibi yüksektir ..ama derslerine de çalışmalıdır :ehe
Adam işte adam ya :D Beni masonluk ve illimunati hakkında doğru anlayan nadir insanlardan birisin :) Popüleritemi ? Yapma abi ya :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Çalışkan ve matrak birisi sanki :) Heykır :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt