Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Notebook Soğutucusu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Notebook Soğutucusu
Asus N56VZ-S4016V bilgisayarım için alabileceğim en iyi soğutuculardan birini almak istiyorum . Şu an aklımdan geçen Cooler Master NotePal İnfinite Evo . İyi soğuttuğu söyleniyor . Ne dersiniz ? Sizce almalı mıyım ?
ANIL
Admin
Tasarımı değişikmiş. Önemli olan soğutucu ızgaraları ile notebook ızgaraların denk gelmesi. Buna dikkat edersen sorun olmaz. Ben logitech n200 modelini kullanıyorum şuan.
Tasarımı değişikmiş. Önemli olan soğutucu ızgaraları ile notebook ızgaraların denk gelmesi. Buna dikkat edersen sorun olmaz. Ben logitech n200 modelini kullanıyorum şuan.
Notebook ızgarası ön altta . Soğutucuyla uyum sağlar mı acaba . 7-17 arası soğutucunun uyum aralığı .
GSalazar
Üye
dostum iyi bişey istiyorum diyorsan soğutucunun aliminyum yüzeyli olması lazım fan çalışmazken bile soğutuyor onlar fiyat aralığın nedir ben şahsen zalman nc 2000alicam laptopuma
dostum iyi bişey istiyorum diyorsan soğutucunun aliminyum yüzeyli olması lazım fan çalışmazken bile soğutuyor onlar fiyat aralığın nedir ben şahsen zalman nc 2000alicam laptopuma
Cooler Master NotePal İnfinite Evo yu aldım ama gerek kalmıycak gibi . Cihaz ısınımıyor hiç Asus N56VZ-S4016V + Cooler Master NotePal İnfinite Evo + Logitech Anywhere MX (Darkfield) Mouse aldım . Şarjı biraz az gidiyor gibi geldi notebook'un ama onun dışında memnunum aldığım cihazlardan .