Nokia N9 Geliştirici Modu

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
terminal kullanımı ne derece kolay ? hatalı bir kod girersek misal nasıl sonuçlar doğurur ?

girdiğin koda bağlı bazen hatalı kod sadece hata verir bazen bir hata yaparsın telefonda ne var ne yok siler :) Kullanımı son derece kolay.

MertcaN9

MertcaN9

Üye

Yani şimdi biz bu install yazan kısımları indirmeyecekmiyiz ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yok kardeşim onlar çok daha profesyonel işleri :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Yani şimdi biz bu install yazan kısımları indirmeyecekmiyiz ?
sen sadece geliştirici modunu açık yapacaksın termınal ana menüye düşer zaten diger install'lere dokunma şimdilik

- - - Eklendi - - -

terminal kullanımı ne derece kolay ? hatalı bir kod girersek misal nasıl sonuçlar doğurur ?

hatalı kod girersen" nound fond"der sadece ama girilmemesi gereken dogru kodu girersen bilemem ne olur :ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
[ENGİN];5406165' Alıntı:
sen sadece geliştirici modunu açık yapacaksın termınal ana menüye düşer zaten diger install'lere dokunma şimdilik

- - - Eklendi - - -

hatalı kod girersen" nound fond"der sadece ama girilmemesi gereken dogru kodu girersen bilemem ne olur :ehe

Telefon "opuldunuz" der:ehe

Seglopsi

Seglopsi

Üye
herhalde islemciyi veya romu yakmazsak pek sorun olmaz gibi :) fazla da korkutmayin insanlari :)

Knight43

Knight43

Üye
Arkadaşlar geliştirici modu açmaya çalışıyorum 2.2 MB uygulama inececeğini söylüyor tamam diyorum baya bi bekliyor sunucu ile bağlanıtı kesildi mi ne bişey diyor.ben de arka planda tarayıcı ile facebook açık bırakıp o şekilde denedim gene aynı.bir fikri olab varsa yardımcuı olabilir mi?

fnldstntn

Üye
Arkadaşlar geliştirici modu açmaya çalışıyorum 2.2 MB uygulama inececeğini söylüyor tamam diyorum baya bi bekliyor sunucu ile bağlanıtı kesildi mi ne bişey diyor.ben de arka planda tarayıcı ile facebook açık bırakıp o şekilde denedim gene aynı.bir fikri olab varsa yardımcuı olabilir mi?
Rar dosyasını MyDocs a çıkar ve hepsini teker teker kur...

Ekli dosyalar

Knight43

Knight43

Üye
Allah razı olsun kardeşim.:op::heyo::alkisHemen deniyorum.:DAllah razı olsun kardeşim.:op::heyo::alkisHemen deniyorum.:Dİndirdim Usb ile attım.dosya yöneticisi ile ilk developer-mode_1.48+0m6_armel.deb çalıştırdım.gene aynısı oldu.bunları nereye atmalıyım? nasıl kurmalıyım?anlatsanız...

Üst Alt