Lütfen yardım edin arkadaşlar lütfen ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gucciand

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım edin arkadaşlar lütfen ?
Selamünaleyküm arkadaşlar size bir konuda danıışmak istiyorum . Lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin rica ediyorum .

Konu şu ; Arkadaşlar ben 2 telefon arasında kaldım acaba hangisini alayım , hangisi 3-4 yıl kullanılabilir .

Hangi telefon iyi ve neden iyi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim ...

Şu iki telefon arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim . Yukarıda yazdıklarıma bakarak alttaki telefonlardan hangisi daha uygun ?

1-) Samsung Galaxy SIII Gt i9300

2-) Apple I-Phone 4S

Yardım edermisiniz lütfen ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone 4S'in ekranı bi iki yıl sonra çok küçük kalır. 3 yıl sonra günümüz 3GS'inden farkı kalmaz.

Galaxy SIII daha yeni, 3 yıl iş görür XDA sağolsun :ehe

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Tabi ki Galaxy S3 Kardeşim..Tartışmasız :) 4S ile Galaxy S3 'ü karşılaştırmak zaten mantıksız geliyor bana..Almadan önce bende karşılaştırıyordum bu iki telefonu ama sonradan anladım ki saçmalıkmış..He orda Htc One X veya İphone 5 olsa tamam diyeceğim de bu iki telefon arasında kaldıysan kesinlikle S3 yani :)

gucciand

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4S'in ekranı bi iki yıl sonra çok küçük kalır. 3 yıl sonra günümüz 3GS'inden farkı kalmaz.

Galaxy SIII daha yeni, 3 yıl iş görür XDA sağolsun :ehe

Tabi ki Galaxy S3 Kardeşim..Tartışmasız :) 4S ile Galaxy S3 'ü karşılaştırmak zaten mantıksız geliyor bana..Almadan önce bende karşılaştırıyordum bu iki telefonu ama sonradan anladım ki saçmalıkmış..He orda Htc One X veya İphone 5 olsa tamam diyeceğim de bu iki telefon arasında kaldıysan kesinlikle S3 yani :)

Bende Galaxy SIII tarafındayım ama aklımda birkaç soru işareti var .

Acaba 3-4 yıl kullanılabilirmi ?
Birkaç yerde gördüm bir süre sonra menüye geç giriyor , rehbere hemen giriyor ama kişiler geç yükleniyor böyle şeyler okudum o yüzden sizin gibi bilen ve kullanmış arkadaşlara danışmak istedim

zappinger

Üye
s3 onex den iyi bu arada

Why Always Me

Why Always Me

Üye

Birkaç yerde gördüm bir süre sonra menüye geç giriyor , rehbere hemen giriyor ama kişiler geç yükleniyor böyle şeyler okudum o yüzden sizin gibi bilen ve kullanmış arkadaşlara danışmak istedim

Jelly Bean güncellemesi ile rehbere geç girme sorunu falan düzeldi kardeşim telefon fazlasıyla hızlanmış..3-4 yıl kullanma olayına gelince onu tahmin etmek zor çünkü senin telefondan sıkılıp sıkılmayacağını bilmiyorum..He eğer sıkılma gibi bir durum olmazsa rahat kullanırsın yani özellikleri falan 3-4 yıl götürecek düzeyde..Belki daha fazla bilmiyorum isteklere göre değişir bu..Ama bu iki telefon arasında kaldıysan S3 almanı öneririm tartışmasız :)

- - - Eklendi - - -

s3 onex den iyi bu arada

Olabilir bilmiyorum tartışma olmasın şimdi S3 kullanıcıları ile One X kullanıcıları arasında :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
ikisi arasında s3 derim... tabi ekran büyüklüğü senin için sorun değilse

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

güncelleme ile sorun kalmaz. Kalsa dahi, ki zannetmiyorum, Custom ROMlarla halledilir.

gucciand

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben sıkılmam kolay kolay çünkü hem telefon hem pc diyebiliriz artık şimdiki akıllı telefonlara çünkü çok geliştirildi telefonlar hemen hemen yok yok diyebiliyoruz . Jellybean güncellemesiyle o sorun giderildiyse çok iyi

Htc One X' gelince HTC'nin sadece Sensation XL telefonu hoşuma gidiyor diğerlerine ısınamadım ve ben sadece Galaxy SIII ve I-phone 4S arasında kaldım .

Ekran büyüklüğüne gelince ben zaten ekranı büyük kaba telefonlar seviyorum .

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Yok ben sıkılmam kolay kolay çünkü hem telefon hem pc diyebiliriz artık şimdiki akıllı telefonlara çünkü çok geliştirildi telefonlar hemen hemen yok yok diyebiliyoruz . Jellybean güncellemesiyle o sorun giderildiyse çok iyi

Htc One X' gelince HTC'nin sadece Sensation XL telefonu hoşuma gidiyor diğerlerine ısınamadım ve ben sadece Galaxy SIII ve I-phone 4S arasında kaldım .

Ekran büyüklüğüne gelince ben zaten ekranı büyük kaba telefonlar seviyorum .

O zaman kesinlikle S3 al kardeşim..Telefonu eline alınca bidaha bırakasın gelmeyecek zaten çok memnun kalırsın :)

- - - Eklendi - - -

güncelleme ile sorun kalmaz. Kalsa dahi, ki zannetmiyorum, Custom ROMlarla halledilir.

Güncellemeyle rehberdeki yavaşlama çözülmüş zaten..Onun dışında bi problemi yoktu telefonun..Ram olayı falan düzelmiş..Telefon hızlanmış.. duyduklarım bunlar ben henüz güncelleyemedim :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

O zaman kesinlikle S3 al kardeşim..Telefonu eline alınca bidaha bırakasın gelmeyecek zaten çok memnun kalırsın :)

- - - Eklendi - - -

Güncellemeyle rehberdeki yavaşlama çözülmüş zaten..Onun dışında bi problemi yoktu telefonun..Ram olayı falan düzelmiş..Telefon hızlanmış.. duyduklarım bunlar ben henüz güncelleyemedim :)

yine de Custom ROMlar daha başarılı oluyo :ehe

gucciand

Üye
    Konu Sahibi
Peki neden Galaxy SIII ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeşim iki cihazda seni 3-4 yıl götürür ama madem büyük ekran seviyorsun galaxy s3 daha mantıklı hem daha ucuz 4s den ama one x i hemen eleme,bir arkadaşda beyazı var elde o kadar güzel duruyorki anlatamam,s3 ün de one x den falan iyi olduğu yok ayrıca malzeme kalitesi olarak one x daha sağlam,s3 gerek hafifliği gerek malzemesiyle eline aldığında bi zayıflık hissi veriyor.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Kardeşim iki cihazda seni 3-4 yıl götürür ama madem büyük ekran seviyorsun galaxy s3 daha mantıklı hem daha ucuz 4s den ama one x i hemen eleme,bir arkadaşda beyazı var elde o kadar güzel duruyorki anlatamam,s3 ün de one x den falan iyi olduğu yok ayrıca malzeme kalitesi olarak one x daha sağlam,s3 gerek hafifliği gerek malzemesiyle eline aldığında bi zayıflık hissi veriyor.

Kişiden kişiye değişir bana hiç öyle gelmiyor çok zarif ve sağlam görüntüsü var :)

gucciand

Üye
    Konu Sahibi
Htc One X güzel telefon kötü demiyorum ve elemiyorum ama aklımda o telefon yok kardeşim o yüzden ben onu istemiyorum dedim . Alacağım telefon sanırım SIII

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Htc One X güzel telefon kötü demiyorum ve elemiyorum ama aklımda o telefon yok kardeşim o yüzden ben onu istemiyorum dedim . Alacağım telefon sanırım SIII

İsabet olur kardeşim on numara karar olur yani :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şimdiden hayırlı olsun o zaman :)

avcitalip

avcitalip

Üye
4S'e göre S3'ü tercih ederim :zzz: geliştirilebilen özgür bir cihaz s3 :evet: geliştirme işlerine girince telefonumu dahada sevmeye başladım ip5 almak istiyordum vazgeçtim o derece :) XDA sağolsun desteğimiz biraz zor kesilir halan daha galaxy s'lere bile XDA'dan destek var inanmıyorsan Ali ve İsmail'e sorabilirsin :)

- - - Eklendi - - -

one x'i boşver one x+'ya bak istersen ama s3 bence bazı nedenlerden dolayı daha iyi :evet:

gucciand

Üye
    Konu Sahibi

İsabet olur kardeşim on numara karar olur yani :)

Sanırım öyle olacak kardeşim . Teşekkürler ilgi ve âlâkan için .

şimdiden hayırlı olsun o zaman :)

Teşekkürler kardeşim . Çok sağolasın değerli bilgilerin için .

4S'e göre S3'ü tercih ederim :zzz: geliştirilebilen özgür bir cihaz s3 :evet: geliştirme işlerine girince telefonumu dahada sevmeye başladım ip5 almak istiyordum vazgeçtim o derece :) XDA sağolsun desteğimiz biraz zor kesilir halan daha galaxy s'lere bile XDA'dan destek var inanmıyorsan Ali ve İsmail'e sorabilirsin :)

- - - Eklendi - - -

one x'i boşver one x+'ya bak istersen ama s3 bence bazı nedenlerden dolayı daha iyi :evet:

Htc One X+'a da baktım kardeşim ama SIII'e kanım daha çok ısındı :) Yinede çok teşekkürler yardımların ve görüşlerin için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt