Android'deki oyunlar programlar vs WP'ye de gelecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Android'deki oyunlar programlar vs WP'ye de gelecek mi?
Merhaba arkadaşlar. Biliyoruz ki WP store hızla gelişiyor, sürekli yeni uygulamalar geliyor. Benim sorum şu: Android'deki oyunlar programlar vs., WP'ye de gelecek mi? Yoksa WP'nin durumu da Symbian gibi mi olacak?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Microsoft, Windows Phone üzerinde kararlılıkla duruyor.
Arkasında böyle bir yazılım devi olunca, WP'nin sonunun Symbian gibi olması çok zor.
Öyle ki Microsoft, "Windows" işletim sistemini bile artık giderek telefondakiyle benzer hale getiriyor.
Dünya üzerinde milyonlarca insan Windows kullanıyor.
Windows 8'in çıkışı ve mobil piyasasında Nokia, HTC, Samsung gibi firmaların desteğiyle WP önümüzdeki günlerde adından çok söz ettirecektir.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Ama Google, Microsoft'tan daha zengin?

ANIL

ANIL

Admin
Ne symbian ne android gibi olmayacak. Ortada bir yerlerde olacağını düşünmüyorum. Basit uygulamaların da çıkacağını düşünmüyorum.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Ne symbian ne android gibi olmayacak. Ortada bir yerlerde olacağını düşünmüyorum. Basit uygulamaların da çıkacağını düşünmüyorum.

Anlamadım abi biraz daha açık yazsan?

ANIL

ANIL

Admin
Şunu demek istediğim ne symbian kadar az ne de android kadar çok uygulama olmayacak. Çıkan uygulamaların hepsi kaliteli ve kullanılabilir olacak :oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Şunu demek istediğim ne symbian kadar az ne de android kadar çok uygulama olmayacak. Çıkan uygulamaların hepsi kaliteli ve kullanılabilir olacak :oke:

:ok2: inşallah öyle olur yahu telefonda gta oynamak istiyorum artık :(

MaxipmaN

Üye
android kadar çıkmaz ama adam gibi olanları çıkınca sorun olmaz :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Oyun konusunda su anda bazi eksiklikler var ama bu uzun surmez. Hem nokianin en buyuk oyun firmalariyla yaptigi anlasmalar var hem microsoftun verdigi buyuk destekler hem de ureticilerden bagimsiz olarak donanim firmalarinin olusturdugu gamestorelar var. Simdiden oyun firmalari duyurularina wp'yi de eklemeye basladi zaten.

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
Bir uygulamanın 10 kopya halinde çıkasındansa kaliteli ve bir tane çıkması daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer ve SkyLaBTR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Her zaman söylüyorum android ile kıyaslama yapmaya gerek yok...

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hiçbir sistem ile kıyasa gerek yok,android 4.5 yıllık bir sistem windows phone daha çok yeni ve yeniliğine rağmen bu kadar gelişmesi düşündürüyor :)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
amcalu1

amcalu1

Üye
Anlamadığım microsoft ün elinde xbox live denen birşey varken niye bu kadar geride oyun konusunda oyun portlasana işte şu cihazlara

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ama Microsoft Google'dan Daha Basarili Yazilim Sektorunde .?

Bizimde Istedigimiz Yazilim Degil Mi .?

Android'den Daha Guzel Ve Yeni Uygulamalar Olacak .. Surekli Guncelleniyor ..

Iyi Yere Gelecektir Kisa Surede .. ;]

saynesim

saynesim

Üye
Kesinlikle gelir hemde fazlasıyla kardeşim

WebStyle

WebStyle

Üye
Microsoft, bilgisayar işletim sistemi konusunda çok başarılı. Ancak cep telefonu yazılımın da ne kadar başarılı olacak bunu zaman gösterecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt