Teşekkürler Symbian..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Symbian..
Değerli kardeşlerim arkadaşlarım çoğunuz beni tanıyordur sanırım bende çoğunuzu tanıyorum üye olduğum günden bu yana çok sıcak abilerim yaşıtlarım ve kardeşlerim oldu en başta kurtuluş abi gibi çok saygı değer insanları tanıdım burada ve bende buna istinaden ufak bir veda yazısı yazayım dedim veda derken uzaklara gitmiyorum 2 yukarı meegoya gidiyorum :D an itibari ile telefonumu ablama vermiş bayramın 2.günü N9 siyah'ı temin edeceğim. tanıyan çoğu kişi biliyor ki çok güzel günler oldu bu bölümde bir zamanlar forumun en kıskanılan belkide bölümüydü aşırı hareketli ve eğlenceliydi hatta bazı zamanlar öyle anlar oldu ki androidciler ile tartıştık İOS cularla tartıştık ama telefonumuzu ezdirmedik :D saolsun ilk zamandan beri de sensation en iyi şekilde modluk yaptı bu bölüme onada saygılarımı sunarım :D...belkide yasak bu tarz konu açmak bilmiyorum ama eskiden açılıyordu sanıırm kıyaslama yapıldığı için tartışmaya dönüşüyor bu yüzden kapatılıyordu :D her ne ise lafı toparlayacak olursak herkese çok teşekkür ederim sayenizde sorunsuz bir C7 deneyimim oldu çok güzeldi tekrar başta kurtuluş abi olmak üzere çok değerli CFW yapımcılarına ve bana yardımcı olan herkese yine özellikle de Cihan sultanıma çok teşekkürler :D hayırlı forumlar.

MaxipmaN

Üye
güle güle kardeşim geçen sene ne hareketliydi bu bölüm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yeni telefonun hayırlı olsun dostum uzağa gitmiyorsun neyse ki hala ''nokia'' topraklarındasın :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle çok hareketliydi geçen sene :D teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Qt Bazında Bakarsak Eşitiz :)
Hayırlı Olsun Şimdiden :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
zaten C7 deneyimimden sonra NOKİA dan başka akıllı telefon almam :D gelecek senelerde bakarsın lumia olur başka bir şey olur ama elopa rağmen efsaneye tam destek :D

serinaga

serinaga

Üye
Hayırlı olsun şimdiden ..

burakkk97

Üye
Ablanı da bekleriz buralara (yanlış anlaşılmaz inşAllah :hmmm)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şimdiden canavarın hayırlı olsun :)

TheMadness

TheMadness

Üye
zaten C7 deneyimimden sonra NOKİA dan başka akıllı telefon almam :D gelecek senelerde bakarsın lumia olur başka bir şey olur ama elopa rağmen efsaneye tam destek :D

Katılmıyorum n8 deneyimim berbattı. Bu arada androidde de qt ile yazılabiliyor uygulamalar

TheMadness

TheMadness

Üye
Ama arkadaşlıklar vs. çok iyiydi ona katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt