500-600 TL Arası en iyi Belle Telefon Hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yigit315

Yigit315

Üye
Kardeş ben kendimde 603 kullanıyorum. Eğer belle istiyorsan kesinlikle 603 derim !
Ama android olsun dersen üste az biraz para ekleyip Sony Xperia U al derim. Adamlar çift çekirdek 1gz işlemci koymuşlar. cihaz çok deli. Bi bak bence.

h.ozdemir09

Üye
microsoft apps var düzenleyebilirsin ayrıca pixel office var uygulama olarak. Word excel powerpoint oluşturabiliyorsun

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Kardeş ben kendimde 603 kullanıyorum. Eğer belle istiyorsan kesinlikle 603 derim !
Ama android olsun dersen üste az biraz para ekleyip Sony Xperia U al derim. Adamlar çift çekirdek 1gz işlemci koymuşlar. cihaz çok deli. Bi bak bence.

xperia u??? 4 gb artırılamayan hafıza ile mi??? ki android bi kısmını kendine ayırıyo...

- - - Eklendi - - -

bu arada kardeşim 500-600 tl arası nokia 603 tek geçerim

achambo

achambo

Üye
603 alllll c6 01 alınmaz 603 varken

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Motorola kalitesiz bana sağlam tel lazım bütce 700 oldu.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
c6-01 derim. Ön kamerada mevcut ve refresh daha performanslı.

umt07

umt07

Üye
Motorola kalitesiz bana sağlam tel lazım bütce 700 oldu.

Motorola atrix o fiyata alabileceğin en donanımlı telefon çift çekirdek fln filan. Ama sorun yaşayan var mı yok mu malzeme kalitesi nasıl onlar hakkında bilgim yok. Eğer telefon telefondur dersen nokia c6-01 işimi görür hem sağlam. Ama oyun uygulama önemli dersen motorola atrix

anılbaran

anılbaran

Üye
600 tl ye nokia 700 elbbette

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
nokia 700, 750tl

salkin

salkin

Üye
KESİNLİKLE NOKİA 701 . BENDE SIFIRI VAR HATTA ALMAK İSTERSEN İNCELEYEBİLİRSİN

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
KESİNLİKLE NOKİA 701 . BENDE SIFIRI VAR HATTA ALMAK İSTERSEN İNCELEYEBİLİRSİN
Ben almayı düşünüyorum ama sıfır olduğunu ve güvenilir sağlam olduğunu nasıl bileceğim

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Béllè ôldü diyorlar android alacağım.

gkcll

gkcll

Üye
o fiyat ta android alda saçını başını yol 2.3 bumu belleden iyi bellenin ölüsü android 3.2 2.3 2.8 den iyidir

cCcDAOcCc

Üye
ben 680 kağıda 2 gün önce motorola atrix aldmm süper bi telefon bak 1 .0 ghz çift çekrdek işlemcisi ve 1gb ramı var piyasadaki çoğu andoid telefondan iyi ve çok ucuz ben golddan aldm tavsiye ederm !!:aha:

Reexecution

Reexecution

Üye
ben 680 kağıda 2 gün önce motorola atrix aldmm süper bi telefon bak 1 .0 ghz çift çekrdek işlemcisi ve 1gb ramı var piyasadaki çoğu andoid telefondan iyi ve çok ucuz ben golddan aldm tavsiye ederm !!:aha:

aynen,ben de bu telefonu tavsiye edecektim :)

nokia için artık symbian bitmiştir bence (gelecek yıllarda yani.)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Motorolaya güvenemiyorum..

Alperen Şuayb

Üye
Motorola Kalitelidir Kardeşim Motorola Al

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Ne kalitesi motorola mı kaliteli nokia mı?

pirenuri

pirenuri

Üye
500 600 tl arasi en iyi belle hangisi sorusunun cevabi kesinlikle nokia 603 ama ace e felanda bakabilirsin fakat ace vs 603 dersen 603 u oneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt