ilk flaşımı atmak için forumda gezinirken heyecanlanmıştım o günleride hiç unutmam ve çok iyi dostluklar edindim najanaja kardeşime selamlar 
Najanaja ile ilk tanıştığım zamanları hatırladım da toggle değiştirmeyi deniyorduk.O sıralar avkon diye bir şey çıkmıştı.Onu yapayım derken telefon tırt olmuştu![]()
bende ilk tema efekti denemem de tırtlatmıştım
bide telefonu ilk aldığım zamanlarda bi s60v5 teması yüzünden
ama artık bilinçli kullanıcı oldum 
sana efekt yükletmeye çalışırken anlatmıştın pörtletmeni
telefonu ne zaman pörtlettin sen ben hatırlamıyom o kısmıbende ilk tema efekti denemem de tırtlatmıştım
![]()
beraber başarmıştık efekti 
sana da selamlar kardeşim2009da üye olmuşum ama üye olduğumu unutmuşum geçen sene belleyi beklerken tema falan bulmak için gezerken tekrar rast geldim bi baktım üyeliğim var sonra her gün buraya girmeye başladımilk flaşımı atmak için forumda gezinirken heyecanlanmıştım o günleride hiç unutmam ve çok iyi dostluklar edindim najanaja kardeşime selamlar
![]()
dostluktan bahsediyonda daha meynemetini bile bilmiyom neye benzersin in misin cin misin 
sana efekt yükletmeye çalışırken anlatmıştın pörtletmeniberaber başarmıştık efekti
![]()
teşekkürleri gönülden iletirim ewet yardımların ve tavsiyen sayesinde artık efekt kullanabiliom 
Sen gizemlisinde ben olamam mı
sana da selamlar kardeşimdostluktan bahsediyonda daha meynemetini bile bilmiyom neye benzersin in misin cin misin
- - - Eklendi - - -
pardon kardeşim adını zikretmedimteşekkürleri gönülden iletirim ewet yardımların ve tavsiyen sayesinde artık efekt kullanabiliom
![]()
güle güle kullan efekti kardeşim 
benim üyelik 2007 ama sanırım 2010 dan buyana aktifim şu anda ise forumdaki aktifliğim sanırım %100
itiraf ediyorum ilk 3 yıl sömürgeci takıldım
hiç yorum bile yazmazdım alcamı alır kaçardım
şimdi elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz ve paylaşımlarda bulunuyoruz. önceden s60v3 takılırdım N82 me de yapmadığım kalmamıştı e teknoloji gelişti akıllı telefona geçelim dedik N8 ilk aldığımda bu kadar iyi deildim modifiye işinde ama şimdi altından giriyom üstünden çıkıyom telefonun
teknoloji gelişirse bizde kendimizi geliştiririz dimi
bilmiyorum artık telefonlar mı akıllı yoksa bizler mi yada onları akıllı hale getiren bizmiyiz
aslında bütün bir sayfayı doldurabilecek kapasitedeyim şu an ama hadi burda noktalıyım fazla yormıyım sizleri
Herkese iyi forumlar...e hadi ben de bişeyler yazayım bilirsiniz genelde yazılarım açıklamalarım destan gibi olur bu sefer kısa kesmeye çalışacambenim üyelik 2007 ama sanırım 2010 dan buyana aktifim şu anda ise forumdaki aktifliğim sanırım %100
itiraf ediyorum ilk 3 yıl sömürgeci takıldım
hiç yorum bile yazmazdım alcamı alır kaçardım
şimdi elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz ve paylaşımlarda bulunuyoruz. önceden s60v3 takılırdım N82 me de yapmadığım kalmamıştı e teknoloji gelişti akıllı telefona geçelim dedik N8 ilk aldığımda bu kadar iyi deildim modifiye işinde ama şimdi altından giriyom üstünden çıkıyom telefonun
teknoloji gelişirse bizde kendimizi geliştiririz dimi
bilmiyorum artık telefonlar mı akıllı yoksa bizler mi yada onları akıllı hale getiren bizmiyiz
aslında bütün bir sayfayı doldurabilecek kapasitedeyim şu an ama hadi burda noktalıyım fazla yormıyım sizleri
Herkese iyi forumlar...

Belleyi beklediğimiz günleri hiç unutmam heleki sorgut diye bir arkadaşın arkadaşı yeni c6–01 almıştı belle yüklüydü içinden dosyaları çekmeye çalışırdık dakikada konuya 20 msj atılırdı ne günlerdi![]()

2.boot animasyonundan ileri gidememiştik bootloaderı düzeltmiştik ama bi sorun vardı ubot.img içindeki dosyalar eksik olduğundan becerememiştik![]()

telefonu ne zaman pörtlettin sen ben hatırlamıyom o kısmıbende ilk tema efekti denemem de tırtlatmıştım
![]()
sonra yeni cfw falan atmıştık.O zamandan bu zamana o cfw'yi kullanıyorum.6 ay olmuş 
hala refreshe geçmedinmi sen
avkon2'yi yapayım derken o gece uykuluda olunca telefon tırtlamıştısonra yeni cfw falan atmıştık.O zamandan bu zamana o cfw'yi kullanıyorum.6 ay olmuş
![]()

sabahlayanlar oluyordu![]()
o ortamı özlüyorum. Şimdi alacak olsam 808 alırdım sırf ortam için 
konunun %75i gereksizdio ortamı özlüyorum. Şimdi alacak olsam 808 alırdım sırf ortam için
![]()

aynen öyle telde servisteymiş gel seni symbiana transfer edelim bonservisin maxiden![]()

çoktan geldi hemen güncelliyorum dün aldım servisten![]()

iyiki kısa kestinn reyiztabi najanajayla anımız var tanımıyordum kendinizi enteresan bir profil resmi vardı bir adam vardı gözleri yoktu ağzı açıktı falan forum anasayfasında hep o avatarı görürdüm son dosyalar kısmında hep tema paylaşırdı bende öyle fazla temalarla uğraşmazdım mağazadan indirirdim ara sıra 3-5 tema yükler değiştire değiştere kullanırdım sonra birgün yetmemeye başladı girdim baktım bir tane üst konusu vardı bir girdim 20-25 tane tema indirdim arşiv yapmıştı o ara öyle teşekkür ederken falan tanışmıştık
![]()
en favori avatarımdır. E artık tema paylaşamaz olduk baksana elimde hiç site kalmadı bütün sitelerim çalındı
benden önce dawranıyolar artık
aslında bi projem wardı tema bölümünde bi uyarlayamadım widget yapımından biraz uğraştırıcı ve uzun bi konu olacaktı belki bi ara yaparım 
bekleriz
o adam hollowman oluyoen favori avatarımdır. E artık tema paylaşamaz olduk baksana elimde hiç site kalmadı bütün sitelerim çalındı
benden önce dawranıyolar artık
aslında bi projem wardı tema bölümünde bi uyarlayamadım widget yapımından biraz uğraştırıcı ve uzun bi konu olacaktı belki bi ara yaparım
![]()

hala refreshe geçmedinmi sen![]()