S3 alacağım. Bilgilendirir misiniz?..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
S3 alacağım. Bilgilendirir misiniz?..
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım. Note 2 ile S3 arasında kalmıştım. Hatta note 2 daha ağır basıyordu. Ama öğrenciyim ve note2nin bana büyük geleceğini anladım. Bu yüzden S3 almaya karar verdim. S3 hakkında ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var. Yani telefonu almadan en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyorum. Birde S3 e android JB güncellemesi gelecek mi? Bunun hakkında kesin bir bilgiye sahip olan var mı? Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
JB Gelecek..On numara cihaz asla pişman olmazsın kardeşim merak etme için rahat olsun :) İyi bir karar vermişsin Note 2 büyük bir cihaz çünkü o yüzden sıkıntı yaratabilir..Merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin yardımcı olurum..

15097

15097

Üye
jb aldı bile ama trye gelmedi guncelleme henüz :) simdiden hayırlı olsun yeni cihazın.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Aynen JB aldı ama ülkemize biraz daha geç geldiğinden dolayı sıkıntı oluyor maalesef :D

acuxx

acuxx

Üye
s3 güzeldir al pişman olmassın

Seglopsi

Seglopsi

Üye
çıktığı günden bu yana piyasadaki en iyi akıllı telefon diyebiliriz. alırsan bence pişman olmazsın.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Jb aldı .. daha Türkiye'de yok ama yakın zamanda gelir :) Hayırlı olsun kardeşş :) Darısı başımıza artık :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye

3 lira :ehe türkiyeye gelince 2000 civarında olur sanırım :) ama s3 değil bence şuan piyasadaki en iyi telefon.

Ne biliyim bence 2000 de çok yani :D Git s3 al en iyisi .. ohh mis mis :D

By_eLeN

Üye
Ust duzey telefon kullanicisiyim benim gordugum belli sorunlari var sayma ihtiyaci duydum
1: kamera resim kalitesi kotu ekran aldatmasin seni cok soft cekiyor
2: costum rom da orjimal imei li olsa bile imei dosyasinin cokme ihtimali %95
3: sarj problemi yeni guclu bi batarya alman lazim amele gibi yaninda sarj aleti tasimamak icin
Bunlar haricinde daha iyisi cikana kadar en iyisi bu

Seglopsi

Seglopsi

Üye

3 lira :ehe türkiyeye gelince 2000 civarında olur sanırım :) ama s3 değil bence şuan piyasadaki en iyi telefon.

Türkiye ye daha geldi mi gelmedi mi bilemiyorum ama darty 3099 TL etiketle web e özel fiyatla şuan anasayfasından satıyor.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Al asla pişman olmazsın jelly beanli hali testlerde iphone 5'e 150 puan fark atıyor.Samsung daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :) (Note 2'yi telefon kategorisinde değerlendirmiyorum tabletphone :) )

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Al asla pişman olmazsın jelly beanli hali testlerde iphone 5'e 150 puan fark atıyor.Samsung daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :) (Note 2'yi telefon kategorisinde değerlendirmiyorum tabletphone :) )

Aynen öyle kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Ust duzey telefon kullanicisiyim benim gordugum belli sorunlari var sayma ihtiyaci duydum
1: kamera resim kalitesi kotu ekran aldatmasin seni cok soft cekiyor
2: costum rom da orjimal imei li olsa bile imei dosyasinin cokme ihtimali %95
3: sarj problemi yeni guclu bi batarya alman lazim amele gibi yaninda sarj aleti tasimamak icin
Bunlar haricinde daha iyisi cikana kadar en iyisi bu

Güc tasarrufu açık olsun,gps ve mobil veriyi kullanmadığında kapat,kullanmadığın özellikleri kapat,ekran parlaklığını otomatik yap şarjla ilgili sorunun kalmaz..

By_eLeN

Üye

Aynen öyle kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Güc tasarrufu açık olsun,gps ve mobil veriyi kullanmadığında kapat,kullanmadığın özellikleri kapat,ekran parlaklığını otomatik yap şarjla ilgili sorunun kalmaz..

Onlari yapdikdan sonra ne anlami kalir ki bi 6300 alsam daha iyi :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Onlari yapdikdan sonra ne anlami kalir ki bi 6300 alsam daha iyi :D

Ne alakası var ki ? GPS özelliğini kullanmadığın zamanlar kapatmak zor mu ? veya Mobil veri ile ilgili işin olmadıktan sonra kapatmak zor mu ? veya arka planda neden boş yere program çalışsın ki ? Zaten şarj probleminin JB ile düzeleceğine inanıyorum..Hepsini geçtim bu dediklerimi yapsan zaten 2 gün gidiyor şarjı..Buda akıllı telefonlar için gayet iyi bir süre.

avcitalip

avcitalip

Üye
tartışmasız s3 bence s2 bile note'dan daha iyi :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt