Telefon Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerileriniz
android telefon almayı düşünüyorum. telefondan oyun oynamam öncelikle internet için alacağım ekranı renkleri kamerası da iyi olsun istiyorum. ekranı s3 gibi büyük olmasın. aklımda galaxy w vardı ama o androidin yeni sürümlerini almayacakmış şu an galaxy ace 2 düşünüyorum. kullandığınız ve önerebileceğiniz telefonlar neler? verdiğim paraya değecekse (oyunla falan çok işim olmaz) fiyat önemli değil. htc ve sonynin veya samsungun önerebileceğiniz telefonları var mı?

Kerim.

Kerim.

Üye
galaxy w guncelleme almayacak ama custom rom lar var.galaxy w kullanan biri olarak tavsiye ederim.ace2,galaxy w den ustun.onu da alabilirsin.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
HTC One S e bakabilirsin 2012'nin en sosyal medya telefonu seçildi.Ben kullanıyorum gayet memnunum internet performansı zaten çok iyi oyun oynamam demişsin ama çalıştırmayacağı oyun yoktur ekranı da uygun : 4.3 inç

15097

15097

Üye
Bence ace 2 iyi bir secim olur :evet:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s2 al kardeşim

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
bütçen kurtarırsa galaxy s2 al pişman olmazsın.benim imkanım olsa düşünmeden alırım:oke:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
htc one s işlemcisi ve çözünürlüğüyle s2den daha iyi gibi duruyor
htc sensation xe hakkında bilgisi olan var mı o da 200 tl daha ucuz one s den

Benim bilgim var kalitesi falan güzel telefon ama bence almışken madem para sınırsız 200 tl fazla ver daha iyisini al hem destek daha fazla One S e çünkü daha yeni bi telefon sen bilirsin yine de sensation alcam dersen o da güzel telefon

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
Benim bilgim var kalitesi falan güzel telefon ama bence almışken madem para sınırsız 200 tl fazla ver daha iyisini al hem destek daha fazla One S e çünkü daha yeni bi telefon sen bilirsin yine de sensation alcam dersen o da güzel telefon

ben 700 tlye galaxy wonder alcaktım araştırmaya başlayınca biraz daha ver diye diye fiyat arttı iyice sonra 1400e one s almak yerine 1750ye iphone 4s alınır diye düşüneceğim

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
1200 1350 tl arasında bi para ver galaxy s2 al kafan rahat olsun benden söylemesi:oke:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
dostum senin verebileceğin max. para ne kadar

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
kesin bir şey yok para konusunda sen önerini söyle
1000 tl civarında veya daha ucuz ne önerirsin sınırsız olsa ne önerirsin

1000 civarında s3 mini gelecek. O olabilir. One s in fiyatı ne kadar bilmiyorum ama iyi bir telefon olduğunu biliyorum. Bi de s2 var 4.1 güncellemesını alacak. Ekranı büyük olmasın demişsin... O yüzden s3 , one x önermeyecegim.

- - - Eklendi - - -

Aslında lumia 920 önerecem ama ekranı büyük gelebilir sana... Kamerası iyi, internet desen ie10 var ama dediğim gibi boyutu büyük olabilir sana göre

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
1000 civarında s3 mini gelecek. O olabilir. One s in fiyatı ne kadar bilmiyorum ama iyi bir telefon olduğunu biliyorum. Bi de s2 var 4.1 güncellemesını alacak. Ekranı büyük olmasın demişsin... O yüzden s3 , one x önermeyecegim.

Aslında lumia 920 önerecem ama ekranı büyük gelebilir sana... Kamerası iyi, internet desen ie10 var ama dediğim gibi boyutu büyük olabilir sana göre

lumia hem 4,5" hem android değil windows hakkında bi bilgim yok
one s 1400 tl hepsiburadada güzel bi telefon gibi duruyor ama htcnin sitesindeki yorumlarda siyah renklilerin kapaklarında soyulmalardan baya şikayet var bir de pili çok eleştirilmiş ama o sorun hepsinde var galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt