telefon internette donuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
miaculpa

miaculpa

Üye
    Konu Sahibi
telefon internette donuyor
merhaba nokia n8 telefonuma refresh belle yükledikten sonra internette sürekli donmaya başladı çok sinir bozucu bi durum internette dondumu 8 saniye kapama tuşuna basıp yeniden açmaktan başka bi çare yok buna çözüm yok mu yoksa yazılım değiştiricem

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kendi tarayıcısı ise bendede oluyor bazen, opera mobile yada minidede aynı sorun oluyormu

achambo

achambo

Üye
opera mini next süper onu kullan 0 sorun:)

- - - Eklendi - - -

opera mini next süper onu kullan 0 sorun:)

miaculpa

miaculpa

Üye
    Konu Sahibi
sinir bozucu bişey ama beyler ben telefonun orjinal tarayıcısını kullanmayı seven birisiyim tutup operayla filan uğraşmak bana ters

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sinir bozucu bişey ama beyler ben telefonun orjinal tarayıcısını kullanmayı seven birisiyim tutup operayla filan uğraşmak bana ters

cfw kullanan arkadaşlara sor sorun yaşamıyorlarsa cfw yükle cihaza

dhampir57

dhampir57

Üye
Bende c7 kullanıyorum. Aynı sorun bendede var. Flash atıp güncelledim halbuki. Refresh güncellemesinden bu yüzden memnun değilim.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bence orjinal tarayıcı sevenlerdenim.Bana göre en başarılı tarayıcı Annanın tarayıcısıdır.Annada şu an ki mesajı sorunsuz yazarken,belle ve belle refreshde harflere basıyorum bastıktan sonra geliyor.Ayrıca bellede donmazdı.Refreshden sonra 2-3 defa donma sorunu meydana geldi.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
iyice çığırdan çıktı bu tarayıcı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt