Telefon mu değiştirsem ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Beyazı da mı varmış bunun ya :O

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben kullanıyorum çok çok memnunum.1400 tl olmasının yanında Türkiye'de düşük işlemcilisi satılıyor.Eğer yurtdışından getirtme şansın varsa hem biraz daha uygun hem de işlemcisi daha iyi

kasma filan olmaz baksana telefona tipinden anlaşılıyor hem camıda gorilla glass vay beyazını almaya gayret göstericem hep alıncak iyisini alıcaksın değilmi

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
kasma filan olmaz baksana telefona tipinden anlaşılıyor hem camıda gorilla glass vay beyazını almaya gayret göstericem hep alıncak iyisini alıcaksın değilmi

Tabiki de :) Yurdışını sen yine de bi düşün .

aleranol

aleranol

Üye
dostum eğer internet önemliyse 1200+cihazlara yönelmeni tavsiye ederim. Sebebi ise ben c7deki operanın hızını diğer cihazlarda yakalayamadım inanki. Bi not2 hoşuma gitti birde son amireller. Diğerleri faso fiso. Anca oyun. Ama eğer oyun istersen alabilirsin. Bence çok da gerekli değil o oyunlar sırf zaman kaybı.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
dostum eğer internet önemliyse 1200+cihazlara yönelmeni tavsiye ederim. Sebebi ise ben c7deki operanın hızını diğer cihazlarda yakalayamadım inanki. Bi not2 hoşuma gitti birde son amireller. Diğerleri faso fiso. Anca oyun. Ama eğer oyun istersen alabilirsin. Bence çok da gerekli değil o oyunlar sırf zaman kaybı.

zaman kaybı olurmu artık nerdeyse rüyalarıma girecek hele hele şu gangstar rio hd ah bir 5 dk oynasamda keşke denesem diyorum sonra ise internet , video müzik ve flaş önemli

aleranol

aleranol

Üye
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
one x
one s
neo v

bütçen hangisine uygunsa onu al üçüde kral telefonlar kendi alanlarında :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Htc istiyorsan One V var Htc istiyorsan İcs olarak geliyor 800 liraya falan bulursun galiba

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 300 yaparmıki ??

avcitalip

avcitalip

Üye
Android candır :) tavsiye ederim ama güzel oyun oynamak istiyorsan bi miktar parayı gözden çıkartman gerek

kesinlikle :evet:,benim s3 Modern Combat 3'te bile bazen fps kaybı yaşıyor :evet: MC4 :oha: düşün artık ama açar sanırım benim telefon :)

[video=youtube;s5o3LQreyXY]http://www.youtube.com/watch?feature=related&v=s5o3LQreyXY[/video]

çıkmış mı acaba ?

- - - Eklendi - - -

mağazada görülmediğine göre çıkmamış :@ çıkınca hemen almak istiyorum MC3 bile süper oyun

- - - Eklendi - - -

c6 01 300 yaparmıki ??

300 rahat eder elden satarsan,telefoncular 5800'ı N97'yi falan 300'e satıyorlar

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi

kesinlikle :evet:,benim s3 Modern Combat 3'te bile bazen fps kaybı yaşıyor :evet: MC4 :oha: düşün artık ama açar sanırım benim telefon :)

[video=youtube;s5o3LQreyXY]http://www.youtube.com/watch?feature=related&v=s5o3LQreyXY[/video]

çıkmış mı acaba ?

- - - Eklendi - - -

mağazada görülmediğine göre çıkmamış :@ çıkınca hemen almak istiyorum MC3 bile süper oyun

- - - Eklendi - - -

300 rahat eder elden satarsan,telefoncular 5800'ı N97'yi falan 300'e satıyorlar

evet bir ara satıyordu bende o arada kontör attirıyodum adam kırmızı 5800 ı 6 ay kullanmış şimdi ise 350 TL diyordu o ôyleyse bu rahat rahat eder hemde şu laptopu satıyım hele bir 2 de bakım onarım format vs için arkadaşa verdim bugün akşam alacam parça vs. Satan yerlere sorup vericem bakalım ne olur bir telefonu sormayamı gitsem aceba şimdi :o

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
evet bir ara satıyordu bende o arada kontör attirıyodum adam kırmızı 5800 ı 6 ay kullanmış şimdi ise 350 TL diyordu o ôyleyse bu rahat rahat eder hemde şu laptopu satıyım hele bir 2 de bakım onarım format vs için arkadaşa verdim bugün akşam alacam parça vs. Satan yerlere sorup vericem bakalım ne olur bir telefonu sormayamı gitsem aceba şimdi :o

Bence pazarlığı 450 den başlat en son 350 ye in gerçi kayseridesin ama .. :D

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
Bence pazarlığı 450 den başlat en son 350 ye in gerçi kayseridesin ama .. :D

hunat çarşısına ben bir soruyum 2. El telefoncular kaynıyor levent telefon :D neyse ben haber veririm size ne kadar fiyat verdiklerini teli temizleym siliyim

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeşim bak söz vermiyim ama belki ben alırım,bizim sınıfta telefon almak isteyenler vardı onlara sorarım senin için yarın,300'e falan bırakırsan tabi :evet:

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hunat çarşısına gittim ilk olarak levent telefona sordum ben 350 dedim o 300 e kutusuyla olur dedi başka bir telefoncuya sordum oda kutusuyla 250 olur dedi ben yok dedim başka birine daha sordum telefon iyi temiz ama kilit tuşu tarafında biraz çizikler var dedi olmasaydı 350 olur dedi şimdi ise oda 300 e dedi bende bıraz ilerideki birdaha telefoncuya sordum 400 e rahat alırım dedi yani dahada yükseltebilir vay be ne fiyatmış ben sanıyodum en başta 150 filan meğerse 400 ve yukarı en yüksek fiyat ben ise 570 e 1 yıl olmuştu alalı kullandığıma değmemiş :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt