Mantıklı öyle degil mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Mantıklı öyle degil mi ?
Bu konuyu açmak içimden geldi tutamadım kendimi. Hemen şunu belirtmek istiyorum ki hiç unutmam bir arkadaşımız 600 tl ye telefon alıcam diye konu açtıydı her üye gelip "bence 100 tl daha ekle şunu al" diye diye adama 1200 tl ye telefon aldırmışlardı ve sonradan pişman olmuştu .

Ben de 2 ay sonra 600 TL ye Nokia 700 almayı planlıyorum . Şimdi bu fiyata android alınmaz öyle degil mi ? Alsan da Nokia 700 kadar performanslı olmaz ve kısacası bu fiyata symbian gider anca diyorum ben. Sonuçta orta halli bi android için minimum 1000 tl yi devirmek gerekir.

Siz ne diyorsunuz gençler :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Bencede haklısın kardeşim. Sen güzel gönlünden ne geçerse onu al :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
gencler dedigine gore ilk cevabi ben vereyim:d:

İki ay sonra alicaksan belki de 701 bile alabilirsin o fiyata. Butceni aşmadan ihtiyaclarina gore aldigin hicbir cihaz seni pişman etmez. Sonucta imkanlarinin elverdigi olculere gore hareket ettigini biliyorsun. Kullanim amacina gore butcen 700 veya o donemde fiyat olarak hangi cihazi işaret ediyorsa senin cihazin odur.

aleranol

aleranol

Üye
700 yerine 603 daha iyi sanki. Çünkü 700ün ekranı küçük. Tabi önemli değülse 700:oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
700 iyi ama 600 TL ona verdikten sonra android olarak wonder da bakabilirsin,bence bu devirde bu saatten sonra 808 olmadıkça symbian telefon almak akıl işi değil :evet:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bencede haklısın kardeşim. Sen güzel gönlünden ne geçerse onu al :)

Eyvallah :)

- - - Eklendi - - -

gencler dedigine gore ilk cevabi ben vereyim:d:

İki ay sonra alicaksan belki de 701 bile alabilirsin o fiyata. Butceni aşmadan ihtiyaclarina gore aldigin hicbir cihaz seni pişman etmez. Sonucta imkanlarinin elverdigi olculere gore hareket ettigini biliyorsun. Kullanim amacina gore butcen 700 veya o donemde fiyat olarak hangi cihazi işaret ediyorsa senin cihazin odur.

701 isterim ama arada 150-200 tl fark oluyo ben işletim sistemi için alıyom bide 1.3 işlemcisi için yani şimdilik 700 diyorum ama 701 ucuzlamaz şimdilik bence

- - - Eklendi - - -

700 yerine 603 daha iyi sanki. Çünkü 700ün ekranı küçük. Tabi önemli değülse 700:oke:

701-700-603 hepsini gittim inceledim. 700 özellikle beyaz rengi zaten ilk görüşte aşık ettirdi kendini .3.5 ile 3.2 arasın da hiç bi fark yok desem yeridir sadece telefon boyutunu büyütüyor :) 603 ile ilgili sıkntılar var bi de biraz sanırım o yüzden 701 de alamadıgıma göre 700 idea l :)

- - - Eklendi - - -

700 iyi ama 600 TL ona verdikten sonra android olarak wonder da bakabilirsin,bence bu devirde bu saatten sonra 808 olmadıkça symbian telefon almak akıl işi değil :evet:

Wonder falan geççen onları düşük fiyata android alınmaz bence diyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
iki ay sonra alicam dedigin icin lumialar gelmiş olucak buyuk ihtimalle 701'in fiyati duşer.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
iki ay sonra alicam dedigin icin lumialar gelmiş olucak buyuk ihtimalle 701'in fiyati duşer.

Bence ne olur tam ben alırım fiyatı düşer hep öyle oldu abi yaa sonra bi pişmanlık sarıyo insanı :D

avcitalip

avcitalip

Üye

Eyvallah :)

- - - Eklendi - - -

701 isterim ama arada 150-200 tl fark oluyo ben işletim sistemi için alıyom bide 1.3 işlemcisi için yani şimdilik 700 diyorum ama 701 ucuzlamaz şimdilik bence

- - - Eklendi - - -

701-700-603 hepsini gittim inceledim. 700 özellikle beyaz rengi zaten ilk görüşte aşık ettirdi kendini .3.5 ile 3.2 arasın da hiç bi fark yok desem yeridir sadece telefon boyutunu büyütüyor :) 603 ile ilgili sıkntılar var bi de biraz sanırım o yüzden 701 de alamadıgıma göre 700 idea l :)

- - - Eklendi - - -

Wonder falan geççen onları düşük fiyata android alınmaz bence diyorum :)

sen bilirsin,wonder fena bir telefon değil yani 2.3.6 GB den sonra destek yok ama CyanogenMod atabilirsin ayrıca 3GS'de alabilirsin :evet:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

sen bilirsin,wonder fena bir telefon değil yani 2.3.6 GB den sonra destek yok ama CyanogenMod atabilirsin ayrıca 3GS'de alabilirsin :evet:

Şimdilik kalsın onlar bakalım biraz daha symbianla ilgili çalışmalar yapmak istiyorum bunlar yarım kaldı o yüzden zaten 700 konusunda ısrarcıyım :)[/B][/I]

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bu konuyu açmak içimden geldi tutamadım kendimi. Hemen şunu belirtmek istiyorum ki hiç unutmam bir arkadaşımız 600 tl ye telefon alıcam diye konu açtıydı her üye gelip "bence 100 tl daha ekle şunu al" diye diye adama 1200 tl ye telefon aldırmışlardı ve sonradan pişman olmuştu .

Ben de 2 ay sonra 600 TL ye Nokia 700 almayı planlıyorum . Şimdi bu fiyata android alınmaz öyle degil mi ? Alsan da Nokia 700 kadar performanslı olmaz ve kısacası bu fiyata symbian gider anca diyorum ben. Sonuçta orta halli bi android için minimum 1000 tl yi devirmek gerekir.

Siz ne diyorsunuz gençler :)

730 liraya aldım ben telefonumu şu ana kadar açamadığı oyun uygulama yok.

Şu 1200 liraya android alıp pişman olan arkadaşın konusunun linkini atta okuyalım...

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
abi sen zaten 700 e aşık olmuşsun... 700 de seni sevmiş... bize de mutluluklar dilemek düşer... şaka bi yana ekran küçüklüğü sorun olmazsa 700 iyi bir telefondur o fiyata... eğer 701 ucuzlarsa o da olabilir

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
730 liraya aldım ben telefonumu şu ana kadar açamadığı oyun uygulama yok.

Şu 1200 liraya android alıp pişman olan arkadaşın konusunun linkini atta okuyalım...

Bulursan link beraber okuruz

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
abi sen zaten 700 e aşık olmuşsun... 700 de seni sevmiş... bize de mutluluklar dilemek düşer... şaka bi yana ekran küçüklüğü sorun olmazsa 700 iyi bir telefondur o fiyata... eğer 701 ucuzlarsa o da olabilir

Aynı fikirdeyiz :)

- - - Eklendi - - -

Ben bilmiyorum konuyu sen biliyorsun sen bulacaksın biz okuyacağız. sen zaten okumuşsun(!)

YENİ bişi degil nereden bulayım ?

Metin MF

Metin MF

Üye
anıl üstüne bi 800 tl ekle galaxy s3 al :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
param olsa metin alırdım ama bu kadar çıkışıyo :D

15097

15097

Üye
Hangisi isini goruyorsa onu al :tebessüm:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ön kamera yok sadece ama 58 de vardıda ne oldu 1 kere bile 3G ile görüşme yapmadım ki :D

Kerim.

Kerim.

Üye
hocam wonder veya neo v tavsiye ederim.700 cok kucuk telefon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt