x-plore açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
x-plore açılmıyor
normalde x-plore sorunsuz çalışıyordu ama az önce de dahil 2. defa tıkladıktan sonra tekrar menüye atma sorunuyla karşılaşıyorum.geçen sefer sebebini anlamamıştım.biraz öyle gitti ve formattan sonra doğal olarak düzeldi.sorun nedir bilmiyorum,bunu soracağım zaten ama az önce olmayacağını bildiğim halde ünlü 1.6 mblık fifa 7(sisx olanı) dosyasını yükleyip kaldırdım.bununla bi alakası olabilir mi?bir de kapatıp açmayla veya kaldırıp yeniden kurmayla olmuyor:)

anılbaran

anılbaran

Üye
3 saniye çıkmayan olanı kuruouydu sanırım onlar elbet hata çıkarıyor çünkü

Metin MF

Metin MF

Üye
bende de oupeng 6.7 için aynı sorun var, format da atamıyorum dosyalar önemli

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Çift ikonlu olan x-plore ise, diğer ikonu açıp kapat düzelir..

Bazı craklı x-plore lar yaklaşık 1 aylık kullanımdan sonra söylediğin hatayı yapabiliyor...

- - - Eklendi - - -

bende de oupeng 6.7 için aynı sorun var, format da atamıyorum dosyalar önemli

Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi?

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
çift ikonlu değil ama crackli.galiba o yüzden oluyor ama fifa7 yi kurduktan hemen sonra öyle olması tuhafıma gitmişti.sağolun cevaplar için.

ismail

ismail

Üye
teli kapat aç düzelir. En azindan bende öyle

Havvali

Havvali

Üye
crackliyse tek ikonu kurmuşundur

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
teli kapat aç düzelir. En azindan bende öyle

yazının sonunda bahsi geçen kapatıp açma işleminde zaten telefonu kastettim.

- - - Eklendi - - -

crackliyse tek ikonu kurmuşundur

crackli olduğu dosyada yazıyordu ama tek dosyaydı ve kurduğumda tek bir simge geldi.her neyse zaten onu kaldırıp 3 saniyeli versiyonunu kurdum,sorunsuz çalışıyor.cevaplar için tekrar teşekkürler.

Havvali

Havvali

Üye
yazının sonunda bahsi geçen kapatıp açma işleminde zaten telefonu kastettim.

- - - Eklendi - - -

crackli olduğu dosyada yazıyordu ama tek dosyaydı ve kurduğumda tek bir simge geldi.her neyse zaten onu kaldırıp 3 saniyeli versiyonunu kurdum,sorunsuz çalışıyor.cevaplar için tekrar teşekkürler.

:hmmm evet başıma gelmişti sorunsuz diye indirmiştim zamanında bir süre sonra sorun çıktı açılmadı aşağıdaki linkte paylaştığımı kullan kapanınca 2. İkona tıklıyorsun devam ediyor çokta kullanışlı :)
www.maxicep.com/symbian-s60v3-dosya...rsiyon-s60v3-v5-3-signed-unsigned-621313.html

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
tamam,sağol.

Havvali

Havvali

Üye
rica ederim :)

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
geçmiş olsun konu killtlenebilir :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt