Maxicep Anılarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Üye beni şikayet etti, banlandı. Neden çünkü küfürlü mesajını sildim

• Beğen
Tepkiler: kedi006

Revengeful

Emekli Yönetici
İngilizce harici yabancı dil konuşmak yasak :nono: Mesajını sile.. Özür, şikayet edeceğim :nono: :D

ANIL

ANIL

Admin
bi gün Maxicep'i bırakıyorum işte olaylar olaylar :ehe

otostopçu

otostopçu

Üye
06:01 de gececilerde mesaj yazdığım için 5 ceza puanı yedim...

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
hiç ceza puanı almamama şaşırıyorum halbuki çok fırlama bi' tipim :hmmm :pro2:

- - - Eklendi - - -

06:01 de gececilerde mesaj yazdığım için 5 ceza puanı yedim...
bu da geçer diiiceyim ge bi' öpeyim seni :op:

• Beğen
otostopçu

otostopçu

Üye
:op: benimde negüzel 4 senedir sicilim temiz diye geziyordum taaki 1.5 ay öncesine kadar

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
CABBAR

CABBAR

Üye
Uyarı ceza almadım ne mülayimim öyle:)
KayraBey'dir beni foruma bağlayan:)
Çekinme cevap yaz tanıyalım seni dedi yazdım ve işte sonrası...:ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
İlk tanıştığım TheFenomen'di şimdilerde kayıp. M.tAHA vardı o da yok:bilmm: Hatta gereksizlerin grubu vardı ne oldu o?

Metin MF

Metin MF

Üye
Benim bu foruma ilk giriş amacım 2008'de oyun indirmekti. Aradan yıllar geçti ve aralık 2011'de ilyas abi'den h@ndler konusunda bilgi almak için girdim foruma. Ondan sonra nasıl olduysa bağlandım :)

otostopçu

otostopçu

Üye
YARBAY BİLE OLDUN :ehe

cukuleaks

Üye
Benim bu foruma ilk giriş amacım 2008'de oyun indirmekti. Aradan yıllar geçti ve aralık 2011'de ilyas abi'den h@ndler konusunda bilgi almak için girdim foruma. Ondan sonra nasıl olduysa bağlandım :)
bende 2008 de w580i için oyun vs indirmek için kaydoldum :D

- - - Eklendi - - -

Sonra 2009 gibi felan 5800 a cfw felan bakıyordum nolduysa bağlandım sonra :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Abi benmi yanlis anladim senmi yanlis anlattin bilmiyorumda Themadnessin eski ismi madness???

tm işte reis zarf attım themadnessin madness olduğunu biliyorum birtek kurtuluş abi anladı galiba beni:)

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

PixelWolf

Üye
benim giriş amacım oyun bulmaktı telefonuma sonra oyunu salldaım ve buralara düştüm sohbet-fıkra-ilginç olaylar bölümlerine ve oyunların nasıl indirildiğini unuttum :d: bilgisayara indiriyorum telefonuma atamıyorum :ağlarım: oyunsuz kaldım :d: oysaki ne çok oyun var :ehe

- - - Eklendi - - -

bi de bugün girdim maxicepe bir baktım mesaj gelmiş :d: mesajda uyarı mesajıymış uyarmak için admin bana öyle konuşmak yok demiş ama günlük hayatta çok sık kullanılan ve l harfi ile başlayan n harfi ile biten bir sözcüktü sadece en iyisi uyarı puanı almamam oldu sanırım :islik yoksa yıkılırdım burayı bırakıp yeni üyelik açardım :ehe bu arada 6 harflileri sevin: EDWARD CULLEN mesela adı soyadı 6 harfli :D ne alaka bende anlamadım :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt