Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nawy Ve Biranın Etkileri :D
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cukuleaks
Üye
Konu Sahibi
Nawy Ve Biranın Etkileri :D
NAWY kardeşimizin ne dediği anlaşılmayan ses kaydı Server kapatıldı dedim tepkiye bak
Yok böyle bişey ya defalarca izledim gene gülüyorum gene kopuyorum "Daha update oluyordu ben gelmeden serveri niye kapattınız ya " anca bukadar kötü söylenir
tamam ismail güzel bi alay konusu bulmuşsun kendine ama nawy istemiyorsa bunu kaldırmalısın bence bu arada bu paylaşımı çok doğru bulmuyorum ama nawy beğeniyorsa istiyorsa lafım yoktur iyi forumlar...
tamam ismail güzel bi alay konusu bulmuşsun kendine ama nawy istemiyorsa bunu kaldırmalısın bence bu arada bu paylaşımı çok doğru bulmuyorum ama nawy beğeniyorsa istiyorsa lafım yoktur iyi forumlar...