İphone 3gs muzik calar sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muzocuk.

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3gs muzik calar sorunu
İphone 3gs kullaniyorum arkadaslar bu sabah muzik calmak istedimm ama muziklere tikladigimda 2 saniye calip duruyo :( ne yapacagimi bilmiyorum yardimci olabilecek warsa allah simdiden razi olsun biliyorum yanlis yerde actimm ama ilgilenen olmayinca mecbur kaldimm :(

zaza

zaza

Üye
Konu başlığı dikkat çekmek için herhalde. Neyse bence yazımsal sorun oluşmuş restore et yani geri yükle.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Konu başlığını düzelttim. Konu içeriği ile başlık ilgili olsun. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: zaza

muzocuk.

Üye
    Konu Sahibi
Her sorundada restore edilmes ya :(

15097

15097

Üye
backup et ve ardından restore et.bundan başka çözüm bilmiyorum :)

muzocuk.

Üye
    Konu Sahibi
Yurt disindan alindi sim kilitli idi actik restore etsek kilitlenir mi cihaz bir kere yedekleme yaptim geri yukleme yapinca forograflardan baska hicbirsey geri yuklenmedi :(

zaza

zaza

Üye
Yurt disindan alindi sim kilitli idi actik restore etsek kilitlenir mi cihaz bir kere yedekleme yaptim geri yukleme yapinca forograflardan baska hicbirsey geri yuklenmedi :(

Biraz araştırırsan sim kilitli cihazlarda unlock yöntemi denendiğini görürsün daha önce öyle bir cihaz kullanmadığım için tecrübem yok o konuda ama sim kilidini kaldırabilirsin çünkü artık garantisi kalmamıştır diye düşünüyorum. Alınan yeri biliyorsan ve yabancı dilinde varsa yurt dışında hangi operatörden gelmişse arayıp kilidi kaldırıyorsun çünkü kontrat süresi sona ermiştir. :)

15097

15097

Üye
:bilmem: istersen apple'a email at.yardımcı olurlar.

Kerim.

Kerim.

Üye

Yedeğini al ve restore et en sağlıklı düzeltme şekli bu sen nerden bulacan bilmem hangi kaynak dosyadan hangisinin nerede ne şekilde bozulup veya sorun çıkardığını?

- - - Eklendi - - -

iPhone 6 :)

tamam:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
simkilidi acilmiş cihazi restore ederseniz tekrar simkilidi devreye girer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...