Maxicep Anılarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Eskiden kalan anılarımızı anlatalım :)

şimdi TheMadness sen tanımazsın eskiden symbian 3 bölümünde Madness diye bir arkadaş vardı. Öyle konulara yardımcı olurdu mod falan yapardı herkese yardımcı olurdu güleryüzlü bir şekilde bildiğiyle övünmezdi. Sonra androide geçti aldı bir tane galaxy S3 sonra bir gitti pir gitti göremiyoruz eskisi kadar :)

cukuleaks

Üye

şimdi TheMadness sen tanımazsın eskiden symbian 3 bölümünde Madness diye bir arkadaş vardı. Öyle konulara yardımcı olurdu mod falan yapardı herkese yardımcı olurdu güleryüzlü bir şekilde bildiğiyle övünmezdi. Sonra androide geçti aldı bir tane galaxy S3 sonra bir gitti pir gitti göremiyoruz eskisi kadar :)

Abi benmi yanlis anladim senmi yanlis anlattin bilmiyorumda Themadnessin eski ismi madness???

• Beğen
Tepkiler: kedi006 ve TheMadness
otostopçu

otostopçu

Üye
madness(R)

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

Haklisin ne yapalim kader.

doctorrr

doctorrr

Üye

:kac: o bendim işte :sirit:

• Beğen
Tepkiler: kedi006 ve TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

O benim :D nick değişikliği. Konularıma bakabilirsin :D

• Beğen
Tepkiler: kedi006
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
İtiraf ediyorum: ilk cfw yapmaya başladığımda kurtulus40 cfw tabanını kullanıp geliştirmeler yapıp paylaşmıştım. Sadece Symbian Madness+ bana aitti. Alıntı yapıp ismini yazmadığım için özür dilerim kurtuluş abi :(

otostopçu

otostopçu

Üye
ahh ahh hatırladım o günleri günde 1 cfw deniyordum :D telde hal kalmamıştı :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Maxicep forumun bir konusunu gördüm dalgamı geçip biraz eglenerim sonunda ban da yesem önemli degil
dededim. gördügüm saygı samiyeyet karşısında fikrim degişti bir yıldır buradayım :sarıl:

Revengeful

Emekli Yönetici
Konuları dağıttım ve 5 puan verdiler

Mert

Mert

Üye
3 ay sonra silinmesi gereken uyarı puanımın silinmesi unutuldu. Bir konu sayesinde tesadüfen farkedildi ve silindi :ehe
Gece çalan ramazan davulcusunu ilk defa burda duydum :D SS alıp paylaşan Tuba ablaya sevgiler :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Najanaja ile ilk tanıştığım zamanları hatırladım da toggle değiştirmeyi deniyorduk.O sıralar avkon diye bir şey çıkmıştı.Onu yapayım derken telefon tırt olmuştu :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve sLeepLe

Revengeful

Emekli Yönetici
Yöneticinin biriyle kavga ettim ve ertesi hafta yönetici oldum

• Beğen
Tepkiler: kedi006
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt