GlassColorV3 By NextmaN S^3 Belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GlassColorV3 By NextmaN S^3 Belle
Umarım Beğenilir :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kaavkw, iyavuzoz, MaxipmaN ve 5 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Eline sağlık süper görünüyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Ferzan

Ferzan

Üye
teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
teşekkürler kardeşim emeğine sağlık. Güzel renkler seçmişsin ama bi alt barı sewmedim siyah şeffaf olmasını tercih ederim ben şahsen :) bide tuş takımını :)

• Beğen
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
hangi font bu??

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
ellerine sağlık

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim emeğine sağlık. Güzel renkler seçmişsin ama bi alt barı sewmedim siyah şeffaf olmasını tercih ederim ben şahsen :) bide tuş takımını :)

Olur dostum düzeltiriz nedemek ;).Ya inan şöle 2 saat kafayı versem varya daha iyi şeyler çıkarda.Yok telefon yok maile bak sanırım bu gece yeni bir icon pack çıkartıcam öle planlıyorum en azından kısmetse.Bekarlık sultanlıkmı acaba :ehe (şiiiişt aramızda)

Font zoomer-bauhaus ıtc mobile regular ;)

ellerine sağlık
Rica ederim dostum ;)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Elbet bekarlık sultanlık :) walla tema işi çok uğraştırıcı oluyo bence hiç başına geçmedim ama geçmekte istemiyom bide tema yapımına başlarsam artık ben sabahlarım pc başında :) widget yapımı bile yeterince zamanımı alıyo :) o yüzden siz yapın biz kullanalım :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Elbet bekarlık sultanlık :) walla tema işi çok uğraştırıcı oluyo bence hiç başına geçmedim ama geçmekte istemiyom bide tema yapımına başlarsam artık ben sabahlarım pc başında :) widget yapımı bile yeterince zamanımı alıyo :) o yüzden siz yapın biz kullanalım :)

Haklısın desem yanarım sultanlık göreceli.Tema yapımı eğer üzerine düşersem 4 saatte biter.Yok kabaca bir tema 25-30 dakikada çıkar.;).Teşekkürler yaparım inşallah

• Beğen
Tepkiler: najanaja

MaxipmaN

Üye
girişcem bu işlere de okul dersane zaman yok :(

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
elinize sağlık çok güzel olmuş

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt