Kerim.
Üye
bende yükseltemiyorumçünkü bende askere gidicem
![]()
hangi şehir?
bende yükseltemiyorumçünkü bende askere gidicem
![]()
hangi şehir?
hangi şehir derken? Daha gideceğim yer belli değil, son muayeneye yetiştim ben pazartesi muayene olcam inşallah, bakalım nere gelirse artık?

nerde askerlik yapacaksin diye sordum.neyse simdiden hayirli tezkereler![]()

hah işte orası belli değil Allah'ın izniyle gidip geleceğiz inşallah, teşekkür ederim sağol![]()

sağolsın kardeşim
- - - Eklendi - - -
Hayirli teskereler kardesim![]()

Aslına bakarsak iP5'te fena değil ama NFC yok![]()
Sencenfc olsa ne olur olmasa ne olur(kendim icin konusuyorum)
Sadece o değil akıllı bekleme gibi özellikler de yok. Çok ara model oldu bu iPhone 5 ya 
SenceSadece o değil akıllı bekleme gibi özellikler de yok. Çok ara model oldu bu iPhone 5 ya
![]()
5s ile bomba yaratsalar bari.5s de hayal kirikligi olursa apple in durumu kotuye gider.Şimdide pek içler açıcı bir hali yok Apple'ın.Kaç haftadır 6.0.1'i bekliyoruz.hayal kirikligi5s ile bomba yaratsalar bari.5s de hayal kirikligi olursa apple in durumu kotuye gider.
Şimdide pek içler açıcı bir hali yok Apple'ın.Kaç haftadır 6.0.1'i bekliyoruz.
o ayrı o ayrıgelir ya.s3e bile ne kadar gec geldi jb
tabi 6.0'da çuvalla sorun olunca bunları düzeltmekte zaman alıyor 
o ayrı o ayrıtabi 6.0'da çuvalla sorun olunca bunları düzeltmekte zaman alıyor
![]()
ios'u pek bilmiyorum o yuzden cevap veremicem
soru sormadım zatenios'u pek bilmiyorum o yuzden cevap veremicem
![]()
soru sormadım zaten
yani kendi yorumumu katamicam manasimda demistim
anladım.yani kendi yorumumu katamicam manasimda demistim
![]()
Normal ben bir şey beklemiyordum aşırı bir değişiklik olarak.Bundan sonra da beklemiyorum açıkçası.iOS 6 da beklenileni veremeyecek gibime geliyor.
SenceSadece o değil akıllı bekleme gibi özellikler de yok. Çok ara model oldu bu iPhone 5 ya
![]()
Normal ben bir şey beklemiyordum aşırı bir değişiklik olarak.Bundan sonra da beklemiyorum açıkçası.iOS 6 da beklenileni veremeyecek gibime geliyor.