Google neden panik yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google neden panik yaptı

Son dönemde akıllı telefon piyasasında kullanıcı sayısının hızla artması nedeniyle pasta büyüdü ve bu alandaki savaş da kızışmaya başladı.

Google'ın son dönemlerde dolaşan söylentilere göre Kasım ayı başlarında bir etkinlik düzenleyecegi bu etkinlikte bir tanıtım gercekleştirecegi konuşuluyordu. Tanıtımı yapılacak google ürününün Nexus7 ile ilgili olacagı söyleniyor,Nexus7'ye verilecek bir güncelleme hakkında basın mensuplarına bilgi verilebilir deniliyordu. Fakat ani bir kararla Google bu tarihi erkene alarak 29 Ekim tarihinde yapacagını duyurdu. Fakat etkinligin icerigiyle ilgili en ufak bir ipucu dahi verilmedi.

Aslında buraya kadar herşey dogal görünüyor. Tanıtım tarihinin 29 Ekim'e alınması akılları biraz bulandırdı. Aynı tarihte Microsoft'un windowsphone8 işletim sistemini tanıtacak olması Google wp8'e olan ilgiyi azaltmak için böyle bir hamlede bulundugu geldi akıllara. Tabi Google bu panikle android 4.2'yi de henüz hazır olmamasına ragmen tanıtıma dahil edebilir. Zira android os'nin son surumu olan 4.1.1 bile henuz %5'lik kullanım oranına erişmiş degil.
Etkinlik 29 Ekim günü Newyork'ta yerel saat ile 10:00'da yapilacak. Google Microsoft'a misilleme olarak android 4.2'nin ayrıntılarını tanıtabilir.

Bakalım bu savaşlardan kim galip ayrılacak. Yalnız firma bazında kim kazanırsa kazansın tüketicilerin bu savaştan en cok fayda saglayan kesim olacagı belli.

MAXİCEP
papakudioflu

u_cosar

u_cosar

Üye
Microsoft google a göre biraz daha avantajlı şahsen android yeni versiyonları tutulmuyor gibi bu nedenle 4,2 de tutulmaz

PriZm

PriZm

Üye
Microsoft google a göre biraz daha avantajlı şahsen android yeni versiyonları tutulmuyor gibi bu nedenle 4,2 de tutulmaz
Firmalar yüzünden.yoksa desteğini ver gingerbreaddeki %50 civarı kullanım oranının jelly bean'a geçeceğine adım gibi eminim.

aleranol

aleranol

Üye
androidin son versiyonları çoğu telefona verilmediği için tutulmuyor. Yoksa tabiikide kullanılır.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
15097

15097

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt