Tel-Pc Arasında Kablosuz Bağlantı İçin İnternet Bağlantısı Şart mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kcr

Üye
    Konu Sahibi
Tel-Pc Arasında Kablosuz Bağlantı İçin İnternet Bağlantısı Şart mı?
Merhabalar arkadaşlar. Telefon ile pc arasında kablosuzla dosya transferi ya da gösterimi için adsl modemle kablosuz internet bağlantısı şart mı? Yoksa iki cihaz birbirine doğrudan tanıtılarak da oluyor mu? Dukto ve Nokiaplay için uğraştım ama olmuyor gibi sanki. Bu arada pc dizüstü ve kablosuz özelliği var.

najanaja

najanaja

Üye
olmaz kardeşim kablosuz modem kullanman gerekiyor o prolar wifi üzerinden yapıyor transferi aynı uygulamaları bende kullanıyorum özellikle dukto vazgeçilmezim usb die bişey kullanmıyorum ne zamandır ben. önemli olan pc deil modem zaten, modemin normal kablosuz mu yoksa hatların verdiği usb den takılandan mı adını unuttum ne deniyodu onlara :) kısacası telefonda wifi yi açtığın zaman modemini görüyorsa sorun yok işlem yapabilirsin :oke:

benighted

benighted

Üye
bluetoot la da baglanabilirsin

kcr

Üye
    Konu Sahibi
olmaz kardeşim kablosuz modem kullanman gerekiyor o prolar wifi üzerinden yapıyor transferi aynı uygulamaları bende kullanıyorum özellikle dukto vazgeçilmezim usb die bişey kullanmıyorum ne zamandır ben. önemli olan pc deil modem zaten, modemin normal kablosuz mu yoksa hatların verdiği usb den takılandan mı adını unuttum ne deniyodu onlara :) kısacası telefonda wifi yi açtığın zaman modemini görüyorsa sorun yok işlem yapabilirsin :oke:

Şöyle düşündüğümde pc ya da telefonu server gibi ayarlayıp bir diğerinin bağlanması sağlamak imkansız değil gibi. Gerçi internet olmasa bile modemin pc ile bağlantısı varsa yine olabilir. Telefonu server haline getirecek bir program olsa o zaman şahane olur işte. İsteyen cihaz şak diye bağlanır. Tüm bunlar olsa da zaten dediğin gibi programlar ona göre yapılmıyor. Dukto ve Nokiaplay tak çıkar derdinden kurtardı; bu bile büyük nimet. Kullandığım ev tipi telefon hattına bağlanan modem. O yönden bir sorun yok.

bluetoot la da baglanabilirsin
Bluetooth kablo ya da kablosuz bağlantı yokken tabii ki tek yol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt