iPhone uygulama sorunu oluşabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
iPhone uygulama sorunu oluşabilir mi?
Arkadaşlar sorum saçma biliyorum ama yine de sormak istedim.
Şimdi iPhone 5 ile beraber ekran boyutu değişti ya, yeni çıkan uygulamaları iPhone 5'e göre yaparlarsa diğer iPhonelarda çalışmama gibi bir sorun oluşabilir mi?
Ekran boyutu ve çözünürlüğü farklı olduğu için sordum.

Symbianize

Symbianize

Üye
Hayir

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Başka cevap verecek olan yok mu?

alaStar

alaStar

Üye
Hayır bencede olmaz

phasan

phasan

Üye
Olmaz

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Bence de öyle bir sorun oluşmaz gibi geliyor çünkü androidde bir sürü değişik ekran boyutunda ve değişik ekran çözünürlüğünde cihaz var ve hepsi aynı uygulamaları açabiliyor.
Peki iPhone 5'da çözünürük de değişiyor mu?

Epple

Epple

Üye
Zaten iPhone 5 icin yeniden yayinlanmayan uygulamalar, iPhone 5'te de, yine 3,5 inc olarak aciliyor ve ekranin alt ve ustunde bosluk kaliyor. Farkettiyseniz cogu uygulama iPhone 5 icin tekrar guncelleme yapti

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Zaten iPhone 5 icin yeniden yayinlanmayan uygulamalar, iPhone 5'te de, yine 3,5 inc olarak aciliyor ve ekranin alt ve ustunde bosluk kaliyor. Farkettiyseniz cogu uygulama iPhone 5 icin tekrar guncelleme yapti

Evet eski uygulamalar iPhone5'de boşluklar olarak açılabiliyor ama benim demek istediğim uygulama geliştiricileri hep en yeni iphonea göre uygulama yapıyorlar ve olması gereken de bu zaten. Ama işte yeni uygulamalar iphone 5e göre olacağı için 4s bunları nasıl açacak?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
kesinlikle hayır

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
herkes görüşlerini bildirse daha iyi olmaz mı? Mesela hayır yazdıysanız neden hayır dediğinizi de ekleseniz?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Hayır çünkü androidde on binlerce uygulama var ve donanımı yeten her telefon açıyor marka ve modelleri farklı olmasına rağmen.Sonuçta iPhone 4s de apple ın malı 5 de..

phasan

phasan

Üye
Program yapanlar o programin boyutunu ayarlayip apple stor koyuyorlar

Symbianize

Symbianize

Üye
Zaten iphone 5 icin yaptiysa diger cihazlarada yapmak zorunda yoksa apple almaz appstore a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt