[Mobile110] Mobile Cleaner v3.00(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Mobile110] Mobile Cleaner v3.00(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA
[Mobile110] Mobile Cleaner v3.0.0 Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sisteminizdeki gereksiz dosyaları temizleyen uygulamadır.

Türkçeleştirme düzenlemesi bana aittir. (noss_bar)

Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!

En yakın zamanda düzenleyip güncelleyebilirim.

Bir beğen butonuna tıklamak çok zor olmasa gerek tabiki gerçekten beğendiyseniz...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bilol1729, mcraga, wefwefawfe ve 40 diğerleri

arslanla

arslanla

Üye
Teşekkürler

MaxipmaN

Üye
:tşk:

akifd

akifd

Üye
çok teşekkür ederim usta birde birşey soracagim benim telin kafası biraz karıştıda fp1 fabrika ayarlarından sil ve geri yükle yapmayı düşünüyorum tekrar hackleyip uygulamaları yüklemeyi düşünüyom yüklü uygulamaları kaldırıp mi yapsam yada senin bildiğin ve önerini almak istedim çok teşekkür telefonda senin paylaşımların çoğu Var ne yapmamı önerirsin cevabını bekliyorum (daha önce sil ve geri yükle yaptığımda beyaz ekran geldi açılmadi 20tl verip yaptırmıştim)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,süper pro

larten123

larten123

Üye

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim usta birde birşey soracagim benim telin kafası biraz karıştıda fp1 fabrika ayarlarından sil ve geri yükle yapmayı düşünüyorum tekrar hackleyip uygulamaları yüklemeyi düşünüyom yüklü uygulamaları kaldırıp mi yapsam yada senin bildiğin ve önerini almak istedim çok teşekkür telefonda senin paylaşımların çoğu Var ne yapmamı önerirsin cevabını bekliyorum (daha önce sil ve geri yükle yaptığımda beyaz ekran geldi açılmadi 20tl verip yaptırmıştim)

e ve f ye biçimlendirme çek sonra veri sil geri yükle uzun sürebilir 15 20 dk bulabilir ok

akifd

akifd

Üye
tamam ok teşekkürler ustam

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye

yaren_dede

yaren_dede

Üye
eline sağlık levent teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ama gittin damara bastın 6 satır var dil dosyasında yalan değil 5 satır rsc editör ile çevriliyor o 6. satır yani senin ekranda gördüğün o tek kelime yi de çevirdiğim de dil dosyası hataya düşüyor kullanılamıyor o tek satır için yarım saat uğraştım çözmek için tek satır 4 harf daha exe içinde ki çevirileri saymıyorum fazla karakter eklemek için 4 işlemden geçirmeyi de artı içinde hangi klasörleri sildiğini de ve bir kaç gereksiz klasör bende ekledim ve daha sistemde gereksiz gördüğüm olursa ekleyeceğim ve dikkat edersen orjinal rusça ıngilizce değil kolay google traşlante var diyebilirsin sorun rusça alfabesi ile türkçe ıngilizce alfabesi bir değil onunla uğraşması da eklersen sonu hex kodlarına iniyor isin özü yani senin o sorun çok fena damara bastı başka uygulama da deşeydin makara yapar geçerdik hep uzun mu çevirecegiz buda kaymağı olsun derdim ama bu uygulama değil basit görünüyor isin içine girdin mi sorma yanlış anlama kızmadim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ama gittin damara bastın 6 satır var dil dosyasında yalan değil 5 satır rsc editör ile çevriliyor o 6. satır yani senin ekranda gördüğün o tek kelime yi de çevirdiğim de dil dosyası hataya düşüyor kullanılamıyor o tek satır için yarım saat uğraştım çözmek için tek satır 4 harf daha exe içinde ki çevirileri saymıyorum fazla karakter eklemek için 4 işlemden geçirmeyi de artı içinde hangi klasörleri sildiğini de ve bir kaç gereksiz klasör bende ekledim ve daha sistemde gereksiz gördüğüm olursa ekleyeceğim ve dikkat edersen orjinal rusça ıngilizce değil kolay google traşlante var diyebilirsin sorun rusça alfabesi ile türkçe ıngilizce alfabesi bir değil onunla uğraşması da eklersen sonu hex kodlarına iniyor isin özü yani senin o sorun çok fena damara bastı başka uygulama da deşeydin makara yapar geçerdik hep uzun mu çevirecegiz buda kaymağı olsun derdim ama bu uygulama değil basit görünüyor isin içine girdin mi sorma yanlış anlama kızmadim isin gerçeği neyse onu söyledim

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
fena kabahat islemisim emeğine saygı duyuyorum kusura bakma

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok önem li değil bak akşama bir uygulama çevirecegim harbi harbi üç satır :) ona yazarsin gel akşama makaramizı yapalım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ınan kızmadim yukarıda yazdığım mesajlar sadece açıklama kolay görünen çevirinin aslında ne kadar gıcırtılı olduğunu açıklamak içindi

ayefe09

ayefe09

Üye
:tşk::oke:

Üst Alt