m.facebook ta sohbet butonu

Sponsorlu Bağlantılar

umur ada

umur ada

Üye
    Konu Sahibi
m.facebook ta sohbet butonu
arkadaşlar bugün m.facebook üzerinden faceye girdiğimde farkettim.bildirimler butonunun yanına sohbet butonu koyulmuş.sanırım artık sohbet için ek program kullanmaya gerek kalmayacak.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Evet yeni çıktı.Fakat giriş yapan kişiyi açık göstermiyor sadece açıkları görebiliyorsun onlara mesaj attıgında mobilden gönderildi yazıyor online olmuyor.

Knickknack

Üye
aynen işe yaşanıyor. bir an heyecanlanmistim facebooka girdiğimde

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Herşey güzel hoşta o sohbet butonunu koymuşun online olanları görüyoz ama mobilden girenleri göremiyoz, mesela benim için mobilden giren önemli onlarıda göster + anlık sohbet edemiyoz bi işinide düzgün yap be facebook ama buna da şükür bi zmnlar bu da yoktu :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bence en iyisi ebuddy birden çok hesap açıp online oluyosun.

famemonster16

famemonster16

Üye
fmobi güzel. Ayrıca m.facebook'a girince facebook mobili indir adında bir bölüm var. O programdan girince mobil olarak gözüküyosun ve online olanları görebiliyosun.

novanova

Üye
bende sohbet butonu yok, ayni telefondan baska bir facebook hesabina giris yaptigimda gorunuyor, ama benim hesabimda gorunmuyor, sorun nerden kaynaklaniyor olabilir?

ucantcme

ucantcme

Üye
bende sohbet butonu yok, ayni telefondan baska bir facebook hesabina giris yaptigimda gorunuyor, ama benim hesabimda gorunmuyor, sorun nerden kaynaklaniyor olabilir?

Zaman tüneline geçmeyi dene

resulginda

Üye
benimde sohbet linki yok ya benim telden arkadaş giriyo onda var bende yok sorun nedir bi yardım edin

tunahan53

tunahan53

Üye
bende gözükmüyor hala.

Polymath

Polymath

Üye
sohbet açik oldugu zaman pc den giren bir kışi sizi online olarak gorebiliyor.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dostum Zaten Eskidende Ben 701 Üzerinden Girdiğimde Online Görünüyorum Şimdide Görünüyorum Sıkıntı Yok Fp1De Yani Değişen Birşey Yok Sorunsuz Kullaniyorsun ;)

Üst Alt