Uykusuzluk :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tkm001

Üye
    Konu Sahibi
Dalga geçenler de dahil hepinize teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

uyku komutunu beyin verir ve onu kullandıkca uyuma komutu vermez. uyku problemi olanlar dusuncelerinden kopamayalardır. bunu asmanın yolu beyni uyumaya ikna etmektir. uyumaya kendini zorlamak yine beyni calıstırmaktır bu ise yaramaz. en iyi yollardan biri beynin asacagını sanmadıgı bir problem sanrıya kapılmasıdır; bu sanrıya kapılan beyin daha fazla yorulmanın ise yaramayacagına karar verip uykuyu tercih eder.

burada değinmek istediğim bir nokta var biraz komik olabilir ama; beyine o komutu verecek olan yine beyin .. nasıl olacak bu şimdi :D

zombaka

zombaka

Üye
baksanıza saat kaç oldu bende hala uyuyamadım

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ben uyudummu sanki :D

- - - Eklendi - - -

uykun gelince yatarsın adamım ben hep öyle yapıyom :D

cukuleaks

Üye
uyumak icin beynini kandır.
nasıl mı?
ikilem icinde kal numarası yap ve cozemiyor numarası yap.(ikilem somut olmasa daha iyi yani o ruh haline gec) beyin yorulduguna karar verir ve kısa zamanda uyursun. bu bilgiyi baska yerde bulamazsın.

notlar:uyumaya kendine zorlama, bir seyler cozmeye calısma, bir konu uzerinde dusunme

Bunu cok yapiyorum ve vu bilgiyi kendim kesfettim. Uyumadifim zamanla uyudugum zamani karsilastirdim ve uyudugum zaman nedense hep kafamda bi ikilemlikle uyudugumu farkettim :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bak hala uyumadım ben :D

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Dalga geçenler de dahil hepinize teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

burada değinmek istediğim bir nokta var biraz komik olabilir ama; beyine o komutu verecek olan yine beyin .. nasıl olacak bu şimdi :D

Pc nin hatd disci gibi düşün :)

zombaka

zombaka

Üye
ulan hala uyuyamadım

PremiumLife

PremiumLife

Üye
sakinleştiriciler var onlardan dene hani su kucuk haplar ama doktordan iste yada agri kesici ic o gebel etki yaptigindan zaten senin her yerin uyusucaktir uykun oldugu icin sen fark etmesende ama diktora sorarak ic cunku bunlari herhangi rahatsizlik olmadan ictiginde gecirmesi gereken rahatsizliklar yapabilir mesela agriyi kesecegi yerde agri yapabilir gibi sorda yap oda olmassa piskologa git o sana bi seyler ayarlicaktir 2 gun uyumamak bi hayli zor kafab yavaslicak ve beyin daha cok yorulacak buyuzden uykun bi sure sonra hic gelmemeye baslicak bi piskologa gitmeli sin bence bu arada pc isin nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt