htc one s special edition ortaya cıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
htc one s special edition ortaya cıktı
Akıllı cep telefonu pazarının en önemli firmalarından bir tanesi olan HTC, yeni ürünlerini sunmaya devam ediyor. Firma bugün dünyanın ilk 1080p HD ekranına sahip olan akıllı telefonu olan HTC J Butterfly‘ı resmi olarak duyurdu. Oldukça etkileyici teknik özelliklere sahip olan akıllı telefon tasarımı ile de göz dolduruyor.

HTC ayrıca daha önce sunduğu akıllı telefonların özel versiyonlarını da sunuyor. HTC‘nin akıllı telefonu One S‘in yeni versiyonu HTC One S Special Edition, şirketin resmi sitesinde göründü. Oldukça etkileyici biçimde beyaz renk ile gelecek olan model ayrıca kamerasında ve Beats Audio logosunda ki kırmızı renkler ile de oldukça güzel bir görünüm elde etmiş.

Teknik özellik olarak, diğer versiyonu ile aynı olan HTC One S Special Edition farkı sadece dahili veri kapasitesinde görülüyor. Bu yeni akıllı telefon 64GB dahili veri kapasitesine sahip.

HTC One S Special Edition‘ın sadece Tayvan’da mı satışa sunulacak, diğer ülkelerde de sunulacak mı? sorularına henüz yanıt veremiyoruz.

Ali İnanç

Kaynak: MAXİCEP

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hoş :)

Kerim.

Kerim.

Üye
kirmizi beats logosu cok havali:dondum:

amcalu1

amcalu1

Üye
Süper olmuş

aleranol

aleranol

Üye
bende iyibirşey zannetmiştim. Yinede iyidir cihaz. Özel seri ise daha fazla +sı olmalıydı bence mesela tasarım. Ne bilim çizgili kareli bir renk koyabilirlerdi bi hafıza ise çokda önemli değilmiş.

amcalu1

amcalu1

Üye
bende iyibirşey zannetmiştim. Yinede iyidir cihaz. Özel seri ise daha fazla +sı olmalıydı bence mesela tasarım. Ne bilim çizgili kareli bir renk koyabilirlerdi bi hafıza ise çokda önemli değilmiş.

Bu telefonu almayı çok istiyordum zamanında böyle olsa idi 1dk düşünmeden alırdım

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Beyaz yakışmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt