öyle işte yazın başında wp bölümünde gökçen abimle can ahmetle falan muhabbetin ölçüsünü tutturamazdık eğlenceliydi yani
sonra bi' haller oldu kimimiz banlandı kimimizin işleri çıktı kimimiz forumdan soğudu kimimiz bazı şeyleri hazmedemedi mimlendi her tartışmada malum mevzu suratına çarpıldı..sonra dedikki hacı numaranı versene!şimdi hepsiyle samimiyim çok şükür aralar iyi
onlar kendilerini biliyorlar dimi la bebeler?
hayatım boyunca o geceleri özliyecem ne yalan söyleyeyim...şimdi öylesine takılıyorum maksat vakit geçsin okul çantada keklik nasıl olsa...site hakkındaki fikirlerim yumuşamaya uğrasada hala bi' burukluk var içimde...şimdi kendilerine gerçekten değer verdiğim arkadaşları saymaya kalksam sayamam çok fazla...şimdi ben mevsimin getirdiği gevşekliğimi yoksa ortamımı özlüyorum diye soruyorum kendime ama şimdi olsun o elemanlar hala aynı havada o muhabbet döner bundan eminim...hayır sadece gececiler değil ki gündüz dönen geyiklerinde haddi hesabı yoktu
neyse daha çok şey yazardımda...öyle işte...hangı bırını anlatayım
yazın gececilerde manyak post kasan bi' tayfamız vardı sabaha kadar orda takılırdık bölünürdük ama yinede zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık capsler paylaşırdık şarkılar falan...bizim hafızlar arasıra haxa kaçardı beni bırakırlardıöyle işte yazın başında wp bölümünde gökçen abimle can ahmetle falan muhabbetin ölçüsünü tutturamazdık eğlenceliydi yani
sonra bi' haller oldu kimimiz banlandı kimimizin işleri çıktı kimimiz forumdan soğudu kimimiz bazı şeyleri hazmedemedi mimlendi her tartışmada malum mevzu suratına çarpıldı..sonra dedikki hacı numaranı versene!şimdi hepsiyle samimiyim çok şükür aralar iyi
onlar kendilerini biliyorlar dimi la bebeler?
hayatım boyunca o geceleri özliyecem ne yalan söyleyeyim...şimdi öylesine takılıyorum maksat vakit geçsin okul çantada keklik nasıl olsa...site hakkındaki fikirlerim yumuşamaya uğrasada hala bi' burukluk var içimde...şimdi kendilerine gerçekten değer verdiğim arkadaşları saymaya kalksam sayamam çok fazla...şimdi ben mevsimin getirdiği gevşekliğimi yoksa ortamımı özlüyorum diye soruyorum kendime ama şimdi olsun o elemanlar hala aynı havada o muhabbet döner bundan eminim...hayır sadece gececiler değil ki gündüz dönen geyiklerinde haddi hesabı yoktu
neyse daha çok şey yazardımda...öyle işte...
bende özledim be ömerleri ne yenerdik mahirle

onların izni olmadan olmaz
bende özledim be ömerleri ne yenerdik mahirle
![]()
NOT : numaralarını bana pm ile at watsap tan konuşalım![]()

Bi keresinde dusta sular kesilmisti sıkıntıdN 30-40 dk boyunca dusun icinden maxicepe girdim![]()

Aynı şey banada oldu![]()

) sonra yola düşüyorum yarı yolda emekli öğretmenmiş yeni öğrendim bi' simitçi amca var ona uğruyorum simitimi alıp yoluma devam ediyorum esnafları süzüyorum falan şöyle bi' araba camına durup saçı başı düzeltiyorum sonra okul gözüküyor kapıdan giriyorum elemanlar selam veriyor almıyorum
sonra koyun gibi diziliyoruz sınıflara çıkıyoruz sınıfın en köşesine çekilip gerektiği kadar konuşuyorum öyle benle afedersiniz ***** geçen ergenleri takmıyorum 7 saat dersten sonra tekrar yola koyuluyorum bazen sahil yolundan yardırıyorum 

onlar izin verir
onların izni olmadan olmaz![]()
ama sor istersen
:olmazsa bi' ara toplanalaım
onlar izin verirama sor istersen
:

Üye küfretti banladım
- - - Eklendi - - -
Bana aşık olduğunu itiraf ettiğin zaman mesela