5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

hard format atıp hafıza akrtını biçimlendirdinmi eski sistemden kalan dosyalar karıştırabilir

her flash attığım gibi evet bunda da hardformat attım telefona da karta da. ben zaten ofwde de hiç realplayer üzerinden izleyebildiğimi hatırlamam. her zaman da desteklemio sanırdım belki de yapmam gereken bi ayar mı var acaba herkes izlio ben izleyemiosam var bi sıkıntı ama ne :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İşlem tamamdır yükledim. gayet başarılı olmuş ve çok güzel. emeğinize sağlık teşekkürler.. :)
Nokia suite tarafından sunulun güncelleştirmeleri yüklesem sorun olur mu ?

müzik çalar sorunlu yükleme. Haritalar var zaten yüklenmez diğerlerimi yükleyebilirsin. Rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

her flash attığım gibi evet bunda da hardformat attım telefona da karta da. ben zaten ofwde de hiç realplayer üzerinden izleyebildiğimi hatırlamam. her zaman da desteklemio sanırdım belki de yapmam gereken bi ayar mı var acaba herkes izlio ben izleyemiosam var bi sıkıntı ama ne :)

ayar filan yok normal açılıyor. Wifi üzerindenmi bağlanıyosun

desperadooo06

desperadooo06

Üye
Hakan Kardeş Bu Wingetleri Nasıl Yükleyecem Telefona Kısaca Anlatırsan Sevinirim Şimdiden Saol Yada Online Olan Arkadaşlar Varsa Yapanlardan Söylerse İyi Olur ??

efsanexx

Üye
Hakan Kardeş Bu Wingetleri Nasıl Yükleyecem Telefona Kısaca Anlatırsan Sevinirim Şimdiden Saol Yada Online Olan Arkadaşlar Varsa Yapanlardan Söylerse İyi Olur ??

telefona usb kablosuyla taşı ve telefonda taşıdığın klasörden tek tek çalıştır kardeş..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
desperadooo06

desperadooo06

Üye
Eyvallah Sağolun Arkadaşlar Güzel Wingetler :))

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

ayar filan yok normal açılıyor. Wifi üzerindenmi bağlanıyosun

duruma göre değişiyo bazen wifi, bazen 3g. hep flash üzerinden izlerdim şimdi flash olmayınca mecbur playera kaldım o da açmıyo işte :/

qweratomic

qweratomic

Üye
Widgetler için Teşekkürler

anillsonmez

Üye
Belle Topbar linki verir misin ?

dj.on9

dj.on9

Üye

güle güle kullanın

öncelikle tesekkurler kardeşim ellerine sağlik. Bikaç sorum olacak şöyleki
1. Eski sistemdeki açik uygulamalari göster butonu varmi bu surumde varsa nerede?
2. Anlatimda adi geçen tuş kilidini bulamadim.
3. Yana kaydirilan sayfaya da ikon ekleme şansimiz nedir?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle tesekkurler kardeşim ellerine sağlik. Bikaç sorum olacak şöyleki
1. Eski sistemdeki açik uygulamalari göster butonu varmi bu surumde varsa nerede?
2. Anlatimda adi geçen tuş kilidini bulamadim.
3. Yana kaydirilan sayfaya da ikon ekleme şansimiz nedir?

menü tuşunu basılı tutunca açık uygulamalar gözükür
tuş klidi standartır extra yuş klifi yoktut yazılımda. Olan tuş klidide dokunmatiktir.
2. Bir sayfa yoktur o sadece simgeleri gizler ama bize 2. Sayfa barmış gibi gözüküyor

- - - Eklendi - - -

duruma göre değişiyo bazen wifi, bazen 3g. hep flash üzerinden izlerdim şimdi flash olmayınca mecbur playera kaldım o da açmıyo işte :/

hımm tuhaf bende normal açılıyor. Bendede hep real player üzrrinde izliyorum

- - - Eklendi - - -

Widgetler için Teşekkürler

rica ederim

- - - Eklendi - - -

Belle Topbar linki verir misin ?

mobildeyim bulupta vermem zor ama googleye yaz çıkar

çomolokko

Üye
eline sağlık fp3 güzel olmuş yalnız hassas parlaklık olmadı bende

dj.on9

dj.on9

Üye

tuş klidi standartır extra yuş klifi yoktut yazılımda. Olan tuş klidide dokunmatiktir.

SORUM DA SATEN O YUZDEN C5 EKRAN TUŞ KİLİDİ DEMİŞSİNİZ YA O BENDE YOK İŞTE
BİDE HARD FORMAT FELAN ATMADIM DAHA İLLEDE ATMAM GEREKİYORMU?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

SORUM DA SATEN O YUZDEN C5 EKRAN TUŞ KİLİDİ DEMİŞSİNİZ YA O BENDE YOK İŞTE
BİDE HARD FORMAT FELAN ATMADIM DAHA İLLEDE ATMAM GEREKİYORMU?

tuş klidini kilitle menü tuşuna bas tuş klidini açmak için anahtara dokuncaksın

crazyparen

Üye
saol hocam yaptım oldu :))

boydanger

Üye
hakan kardeşim hard format atmamıştım telefona belki web browser sorunu ondan olabilir çok sağol. birde benim sana asıl sormak istediğim bir şey daha var nokia belle fp 1 deki en son çıkan 8.2 sürümlü web browseri yeni cfw ye entegre edemez misin? ayrıca flash lite 4 ü de entegre edebilsen iyi olur ama onu yıllardır kimse yapamadığı için üstünde durmayalım :) şu cwf nin yeni versiyonunu çıkarırsan eğer bari şu 8.2 versiyon tarayıcı entegre etsen çok iyi olur aslında hiç olmazsa html5 desteği sayesinde mobil sitelerde müzik dinlenir örn. umudumuz sensin :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim hard format atmamıştım telefona belki web browser sorunu ondan olabilir çok sağol. birde benim sana asıl sormak istediğim bir şey daha var nokia belle fp 1 deki en son çıkan 8.2 sürümlü web browseri yeni cfw ye entegre edemez misin? ayrıca flash lite 4 ü de entegre edebilsen iyi olur ama onu yıllardır kimse yapamadığı için üstünde durmayalım :) şu cwf nin yeni versiyonunu çıkarırsan eğer bari şu 8.2 versiyon tarayıcı entegre etsen çok iyi olur aslında hiç olmazsa html5 desteği sayesinde mobil sitelerde müzik dinlenir örn. umudumuz sensin :)
WEB BROWSER V.8.3.1.1 elimde var ama hatalı çalışıyor o yüzden kullanmıyorum... c6 portunu bulanlar bile bundan öteye gidemediler ben nasıl gideyim... kabul etmeliyizki symbian açık kaynak olmadığı sürece bundan öteye gitmemiz imkansız gibi

Üst Alt