Pasaport kaydı hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Pasaport kaydı hakkında?
Pasaport kaydı yaptırmak için Türk vatandaşı pasaportu mu gerekli?Yani ben alanyadayım ve alman 2-3 tanıdığım var pasaportlarını kayıt için verirler problem olmaz ama geçerli oluyor mu?
Ayrıca elimdeki telefon 2 aydır türkiyede kayıtsız halde duruyor problem çıkarır mı o 2 ay?
Teşekkürler

fnldstntn

Üye
Yabancı pasaportla tek bir numaranın üzerine kayıt edilebiliyor ve telefon sadece o numara ile çalışıyor ve numaranında pasaport sahibi adına alınmış olması gerekli...Telefonun nezamandır türkkiyede olduğu önemli değil...

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Yabancı pasaportla tek bir numaranın üzerine kayıt edilebiliyor ve telefon sadece o numara ile çalışıyor ve numaranında pasaport sahibi adına alınmış olması gerekli...Telefonun nezamandır türkkiyede olduğu önemli değil...
oda biraz sıkıntı o zamn hiç bulaşmaya gerek yok.Teşekkür ederim cevap için.

- - - Eklendi - - -

Birde bişey daha soracaktım uygun fiyatlı max 150 tl harc dahil pasaport kaydı yapan bir site vs. varmı?

fnldstntn

Üye

oda biraz sıkıntı o zamn hiç bulaşmaya gerek yok.Teşekkür ederim cevap için.

Rica ederim..Benim bildiğim bu sen istersen biraz daha araştır farklı bir yolu da olabilir...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
googledan pasaport kaydi diye arat cikar. 130tl'ye yapiyorlar hem de parayi kayit işleminden sonra oduyorsun.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
googledan pasaport kaydi diye arat cikar. 130tl'ye yapiyorlar hem de parayi kayit işleminden sonra oduyorsun.
Abi öncelikle her konumda bana yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Sana bir htc den bahsetmiştim onun için arıyorum pasaport u ama google a yazdıgımda dediğin gibi bir yere rastlamadım link vermen mümkün mü?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
atiyorum şimdi ayrica yabanci uyruklularin pasaport kaydi konusunda ince bir ayrinti var. Aslinda yabanci uyruklularin pasaportuna turist kaydi yapilir "fakat" Turkiye'de bir ikamet adresi varsa ve bunu muhtarliktan ibraz edecegi ikametgah senediyle desteklerse yolcu beraberinde getirilen kayitli cihaz kaydi da yaptirilabilir ki bu durumda cihaz hat kisitlamasina takilmaz.

• Beğen
Tunahanangelina

Tunahanangelina

Üye
Yurt dışından gelen telefonların çalışması için vergi dairesine gidiyorsunuz 100 TL yatırıyorsunuz daha sonra herhangi bir GSM bayisinden 10 Lira gibi işlem ücreti karşılığnda işletebiliyorsunuz yabancı passaportlarda 6 ay kullanma süresi var Türk passaportu 2 yıl onun dışında 2 yılda sadece 1 ürün getirebiliyorsunuz getirdiğiniz cihazı kayıt ettirmezseniz en fazla 10 gün kullanırsınız sonra devlet kitliyo telefonları

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Ankarada ise sadece 100 tl oduyorsun Bide pasaport sahibi bir ay icinde gelmis olmali turkiyeye

- - - Eklendi - - -

Yurt dışından gelen telefonların çalışması için vergi dairesine gidiyorsunuz 100 TL yatırıyorsunuz daha sonra herhangi bir GSM bayisinden 10 Lira gibi işlem ücreti karşılığnda işletebiliyorsunuz yabancı passaportlarda 6 ay kullanma süresi var Türk passaportu 2 yıl onun dışında 2 yılda sadece 1 ürün getirebiliyorsunuz getirdiğiniz cihazı kayıt ettirmezseniz en fazla 10 gün kullanırsınız sonra devlet kitliyo telefonları
Cok dogru ben bunlari btk ogrendim ankarada oldugum dan arkadas dogru demis

• Beğen
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
atiyorum şimdi ayrica yabanci uyruklularin pasaport kaydi konusunda ince bir ayrinti var. Aslinda yabanci uyruklularin pasaportuna turist kaydi yapilir "fakat" Turkiye'de bir ikamet adresi varsa ve bunu muhtarliktan ibraz edecegi ikametgah senediyle desteklerse yolcu beraberinde getirilen kayitli cihaz kaydi da yaptirilabilir ki bu durumda cihaz hat kisitlamasina takilmaz.
abi 130 tl dediğini buldum aradım adamı konustum dediğin gibi oluyor ama pasaport sahibi sildirebiliyor ben kapanmamasına garanti vermemem sonuçta başkalarından pasaport buluyoruz diyor? Bu ne kadar güvenli olacak ki?
Pasaport a gelince almanyadan bir tanıdıgım var alman türkiyeden ikametgah alması nasıl olabilir?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Turkiye'de nasil ikametgah alir bilmiyorum. Sadece ben cihazi kaydettirirken bana soylenen buydu eger yabanci pasaportsa ya ikametgah getirip umumi kayit yapilacak ya da kayit esnasinda önödemeli(kontörlü) bir hat verilip abonelik sözleşmesi kayit dosyasina eklenerek sadece verilen numaraya cihaz aciliyor.

phasan

phasan

Üye

abi 130 tl dediğini buldum aradım adamı konustum dediğin gibi oluyor ama pasaport sahibi sildirebiliyor ben kapanmamasına garanti vermemem sonuçta başkalarından pasaport buluyoruz diyor? Bu ne kadar güvenli olacak ki?
Pasaport a gelince almanyadan bir tanıdıgım var alman türkiyeden ikametgah alması nasıl olabilir?
İkametkah gerekmez ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt